A co z tym spotem miało być ciepło który to obiecywał? Chyba aleks ze Świdnicy niech sie teraz tłumaczy. A propo alfy to przecież pisze że sprowadzona to jak ktoś może znać jej historie w kraju
A co z tym spotem miało być ciepło który to obiecywał? Chyba aleks ze Świdnicy niech sie teraz tłumaczy. A propo alfy to przecież pisze że sprowadzona to jak ktoś może znać jej historie w kraju
Dzisiaj na Rondzie w Wałbrzychu widziana Gt, taka jak mojapomachane i odmachane
![]()
To ja byłem kolegoAż się zdziwiłem, nigdy wcześniej nie widziałem czarnej GT w Wałbrzychu
Szczerze mówiąc to aż odetchnąłem z ulgą jak zobaczyłem że DSW a nie DB
![]()
No tak, pewnie chcesz mieć jako jedyny czarną Gt w WałbrzJa jak na razie mam jedyną GT w Świebodzicach
![]()
to są ludzie którzy robią co chcą z bellami moją znają od podszewki nikomu nie ufam tylko im i kuczyńskiemu na gagarina
- - - Updated - - -
lachowicz to paproch nie do alfy, tylko moto ital i kuczyński na gagarina
- - - Updated - - -
e romeo nie chcesz kilku części do swojej belli?
Koledzy zima już chyba nie wróci czas się spotkać w wiosennej aurze . Jakieś propozycje na miejsce z grilem ? Flatbeet wspominał coś o Jedlinie myślę że ten weekend byłby dobry czekam na odzew![]()
Może niedziela ?
Ja ogólnie jestem jak najbardziej na tak tylko że raz - na parki linowy nie wejdziemy http://czarodziejskieliny.pl/ bo sezon zaczynają dopiero 27go kwietnia a dwa że.. prognozy na weekend są póki co takie se :/ z tematem proponuje wstrzymać się do środy, zobaczymy jakie wtedy będą prognozy pogody i jeśli w miarę ok to ruszę z osobnym tematem związanym z tym grillem![]()
Wiadomo że zima już nie wróci ale jak mam stać w deszczu lub marznąć przy mniej niż 10 stopniach to to sie tez mija z celem :p zatem wstrzymajmy sie jeszcze 2 dni z decyzją![]()
a wstępnie kto chętny ?