Za przepływkę w autosklepie.24 do 2.0TS zapłaciłem po naszych zniżkach 250 zł.
Oczywiście oryginał
Za przepływkę w autosklepie.24 do 2.0TS zapłaciłem po naszych zniżkach 250 zł.
Oczywiście oryginał
Kto chce szuka sposobu,
kto nie chce szuka powodu.
155 V6 LPG-163 KM-była
156 V6 LPG-190 KM-była
147 2.0TS 150 KM Selespeed LPG.-była
166 2.0 V6 TB -215 KM- LPG-była
Giulietta 1.4 TB -207KM -LPG -jest
Lancia Delta 1.8 TBI 283KM -jest
eee to nie ma co się bawić jak taka cena![]()
Ale już do Diesla nie jest tak kolorowo bo sama wkładka Boscha kosztuje chyba 400 zł, cała przepływka w granicach 500-600 zł. Więc jest o co walczyć.
na pewno mam uszkodzona ta przelywke musze zamówic.tylko takie pytanie,no bo przez to ze jest ona uszkodzona to wiecej pali ale jak jezdze na gazie to oczywisccie mam rozumiec ze gazu tez wiecej pali tak ?
Poprawiam Info oryginał Boscha bez zniżek na autosklep24 to koszt 300 zł - więc znośnie, chociaż to zależy gdzie bo widziałem też takie po 600 zł a na ASO nawet po 850 zł, wszystko ta sama oryginalna przepływka Boscha.
panowie wszystko ok,tylko odpowiedzcie czy przez uszkodzna przeplywke gazu tez wiecej bd palił ? bo to ze benzyny to oczywiste i gazu raczej tez wiecej bd zlopal mam racje ?
Ja wymieniałem przepływomierz tydzień temu w mojej 147 1.9 jtd 115 km na boscha i kosz wyniusł mnie 280 zł , orginał boscha. Następnie wyminiłem jeszcze elektro zawór pod turbina i autko smiga aż miło![]()
jade w piatek na dokladna diagnoze tego przeplywomierza,jezeli sie okaze ze siadl no to boshe za 350 mysle ze bd ok.
Kolego jak za przeplywke bosch o numerze 0 281 002 309 bo o takiej tutaj mowa zapłaciłeś 250zł to chyba musiałeś dawno kupować albo masz jakieś większe zniżki niż my tutaj w autosklepie24 bo teraz maja ja za 382 zł minus nasz rabat 10%. Chyba że trzeci wariant mówisz całkiem o innym przeplywomierzu.