Ja![]()
I ja! Tylko nie dwa najbliższe weekendy!
Na razie pogoda ok tylko nie wiadomo co będzie w weekend ? zobaczymy co będzie a gdzie ci alfiści z okolic?
nie ma sie oc sugerować tym jak jest dziś tylko trzeba patrzeć na weekendowe prognozy a te póki co są słabe - 6/9 stopni i możliwy deszcz. jak dla mnie chyba jednak ten weekend odpada ze względu na pogodę właśnie. I sam sie zastanawiam gdzie ci wszyscy lokalni Alfaholicy sie podziali....
Są...są...!Ja tez jestem za jeśli mi nic nagle nie wyskoczy to chętnie wpadne,tylko żeby pogoda dopisała...!
Wysłane z mojego Nexus 4
jak będzie pogoda to będe
na razie trzeba się wstrzymać bo prognoza marna ale niedziela może być ładna choć trochę chłodniejsza. może Walim podobno jakaś popularka się szykuje? (KJS) albo moto hałda w Wałbrzychu miłośników motor sportu zapraszam
Ja bym był tez bardziej za niedziela...!
Wysłane z mojego Nexus 4
I co panowie pogoda była całkiem niezła a Alf jak na lekarstwo sorry widziałem jedna przed sztolniami Włodarz pozdro dla wszystkich może jak będzie 35 stopni ciepła to ktoś zdecyduje się przyjechać na mały spocik![]()
Panowie słyszeli kto żyw jutro o 18.00 zalew Witoszówka w Świdnicybo widziałem na innym temaci że coś się szykuje . Może będzie więcej chętnychPOGODA zapowiada się całkiem fajnie i może wreszcie umuwimy się na jakiegoś grila.