super do dis 131/258
super do dis 131/258
Fajne je byt alfista
133/262
Fajne je byt alfista
Tylko, że tak powiem.. počasí na hovno![]()
Może nie będzie tak źle jak meteorolodzy zapowiedają. Ja mam ciągle nadzieję, że przynajmniej padać nie będzie. Chyba taka pogoda lepsza od śniegu...![]()
Jeszcze 2,3 dni temu pokazywali, że ma padać. Dzisiaj sprawdzałem to faktycznie ma być chłodniej, ale deszczu ma raczej nie być..
Ja już postanowiłem, że jadę na 100 %, także jakby ktoś jeszcze jechał z okolic Opola to pisać tutaj lub na PW to się złączymy, bo widzę, że nikt tutaj z okolic oprócz prawdopodobnie pisula nie jedzie..
Ok 8:30 myślę wyjazd z OP, tak żeby tam być jakoś po 10.
padac nebendze -od 10:00 - ma i svietit
http://www.sat24.com/foreloop.aspx?type=1
ALFA: 133
ALFISTA: 262
Ostatnio edytowane przez gionardi ; 19-04-2013 o 06:13
Fajne je byt alfista
Pogoda na jutro : do du..y.
Alfa przygotowana. Miała być dzisiaj wymieniona w niej uszczelka pod pokrywą wałków - świece z 4 cylindra pracują w kąpieli olejowej. Sprzedawca w sklepie, który rzekomo od 25 lat sprzedaje części do alf - niedoinformowany. Dał uszczelkę ze 156. Wymienić wymieni ale dopiero jutro, bo będzie miał tą właściwą. Wkurzony niepotrzebną robotą pojechałem drugim autem do NORAUTO po silikon. Naprawa prowizoryczna. Ale myślę, że wyprawę do CZECH wytrzyma. Wszystko się przeciw mnie sprzysięgło. Ale Zlotu na 99 % nie odpuszczę. Jak nic nie wyskoczy to przybędę.![]()
Ja + 3 osoby również będę jakoś po 10 na 99,9%Chyba, że będzie trąba powietrzna ;P
Zaraz wyruszamy, wprawdzie żona nie chciała jechać (pogoda) ale za to biorę brata.
Szkoda ,że nie ma słońca
Dzenkuje ze byli ste - 123 Alf - to negroda doskonala -v tom nie pienknym pocasi
Fajne je byt alfista