Napisał
Abidibi1509
i nie można tego w żaden sposób wyłączyć? Chodzi mi o użytkowników strony, nie administratorów strony
Dziękuję za odpowiedź

Sorry za laga, ale zapomniałem, że udzielałem się w tym temacie. Możesz użyć np Firebuga (wtyczka do Firefoxa). Dajesz F12, przechodzisz na zakładkę skrypt, strzałka przy napisie i w menu rozwijanym zaznacz włącz, potem w prawym panelu (Czujka) w miejsce "nowe wyrażenie czujki" wklej to
Kod:
$('#header_user').remove();
i enter, zniknie przycisk logowania, ale będzie można szukać. Jeśli nie zamkniesz firebuga to kod odpali się też po odświeżeniu, przejściu na inną podstronę.
Generalnie patologia i przynajmniej przez miesiąc nikt nic z tym nie zrobił.
Więc jeśli temat śledzi ktokolwiek z administratorów, pracowników lub właściciel sklepu, to powinien zwrócić się do Agencji Interaktywnej Poznań B2 Internet, która to sklep przygotowywała z prośbą o naprawienie tego, bo to jest 30 minut pracy i jeszcze można w tym czasie browara wypić. Dodatkowo można zasugerować, że na jednej stronie używa się unikalnych id elementów DOM (będą wiedzieć o co chodzi) 
Ewentualnie jeśli nie zależy Ci na wyglądzie to można wyłączyć style strony (Firefox: Widok->Style strony->ignoruj)