witam ludzie poweidzcie mi dlaczego na podlasi jesli jade dwie alfy i sie mijaja to nikt nie mruga swiatłami??;> jesli ja mrugne to i tak nikt mi nie od mrugnie co z ami ejj;P
witam ludzie poweidzcie mi dlaczego na podlasi jesli jade dwie alfy i sie mijaja to nikt nie mruga swiatłami??;> jesli ja mrugne to i tak nikt mi nie od mrugnie co z ami ejj;P
Widocznie nie trafiłeś jeszcze na prawdziwego Alfisti. Pamiętaj, posiadacz Alfy to niekoniecznie Alfisti
Bo może mają przepalone żarowki ;P
Ja mrugam tylko jak widzę klubowe ramki bo tak to wychodzi się na wariata![]()
Ostatnio edytowane przez Zmianowy ; 23-04-2013 o 15:08
no chyba ze włąsnie maja przepalone zarówki hhe ale Alfisci z podlaskiego wescie sie w garsc ;P o własnie raz jechałem swoja srebrna 145 i jakis młodziak na tablicach bia w okolicach korycina mnie podpuszczał hhe wiecie kto to moze byc miał taz 145 i tez srebrna ale wersja po lifcie
napisz w temacie "widziany/widziana" może akurat się ktoś zgłosi, ale wątpię- tam jest takie natężenie, że jakbys kogoś wczoraj spotkał to by już przeleciało 15 stron do tyłu
Ja czasami, jak mnie pokusi nawet nie mrugam światłami, tylko macham reką na przywitanie i to nie na klubowe ramki i Ci co bardziej ogarnięci odmachująale fakt- czasami patrzą się jak na jakiegoś młota, który szuka znajomych...
![]()
heh masz racje wiec juz nie mrugam ale jak zobaczycie czasami w białym srebna 145 przed liftem i z tyłu z jednym oznaczeinem to mrugajcie ;d bo moj brat co tydzien smiga d białego na zielone wzgórza
;P