no i stało się, dziewczyna kupila w koncu upragnioną alfę.
wersja qv, jest w niej wszystko za wyjątkiem navi, nawet bose jest.
cena 82500. rocznik 2012, przejechane 9k.
cena katalogowa 130 k, cena w salonie na fakturze było 117k, czlowiek w okolicach 5 tysiecy przejechanych zaczał probwac ja sprzedawac za 95k z powodów rodzinnych (wiarygodne). jeździł nią jednoczesnie i próbowal sprzedac,
w okolicach 8 tysi miała parkingową stłuczkę podczas której wymieniono nadkole, reflektor i pomalowano błotnik , nawet nic nie robiono ze zderzakiem. wszystko sprawdzone na serwisie w ktorym samochod został kupiony i naprawiany, koszt uslugi dla OC sprawcy owej stłuczki był 10 k przy samym reflektorze który kosztował nowy 4500 to naprawde nic nie było. sprawdziłem to bardzo dokładnie, nawet komputer nie odnotował napięcia pasów.
źródlo pewne, nic tylko się radowac, dodaje fotki tak jak obiecałęm (choć fotki kiepskiej jakosci).
![]()
Ostatnio edytowane przez ilm ; 20-04-2013 o 14:00
no to miłego śmigania, zwłaszcza w opcji Dynamic![]()
no to brawo jasiek
dobrze mieć taką dziewczynę która kupuje takie auto, a jak rola tobie przypadnie, ona za kierownicą, obok piesek, z tyłu torby z zakupami, a kolega dziewczyny ?![]()
pozazdrościć tylko a z drugiej strony ktoś musi zawozić ten samochód do naprawy...
śmieszne... baaardzo śmieszne... póki co moja QVka się nie psuje! odpukać
pyz okazji, to jednak "damski" designem samochód![]()
Jjokocha moja rola ogranicza sie do odpowiadania na forum na zaczepne komenty![]()
Przymiarzam się do zakupu swojej pierwszej Alfy Romeo mimo niedowierzania wszystkich w moim otoczeniuPytanie: "A nie myślałeś o Audi A3" pojawia się tak często, że już na nie nie odpowiadam
![]()
Mam na oku, taki egzemplarz: http://otomoto.pl/alfa-romeo-giuliet...C29764872.html
Mam zamiar umówić się do ASO w celu sprawdzenia. Jeśli macie jakieś sugestie odnośnie sprawdzenia tego auta to byłbym bardzo wdzięczny
Właściciel sprzedaje, ponieważ kupił sobie nowy, większy samochód.
Odbyłem jazdę próbną i pierwsze wrażenie jest bardzo pozytywne.
Jeśli skrzynia biegów chodzi OK, sprawdź tylko, czy cieknie tylna klapa. Resztę powinno przejrzeć ASO - za to im płacisz.
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS