To trzeba będzie zrobić mini-zlot![]()
Ja jestem jak najbardziej za spotkaniem - np jakiś grill czy cuśTylko wstyd będzie przyjechać ubłoconą i brudną bellą a niestety taką najczęściej jeździmy bo nam służy do pracy i ciężko jest z czasem na jej dopieszczanie;/
To jeszcze tak z dziś - pod sklepem z płazem na "Jarzębinowym" parkingu stały dwie srebne belle - jedna chyba 159 na blachach ZDR (?), druga podchodziła mi z wyglądu tylu na 147 ale coś za długa była;/ No i pozdrawiam pana z czarnej belli jadącego ok 19:45 Jarzębinową od ronda w stronę kościoła, rozmawiającego przez telefon na ramkach klubowych lub ADF-u.
Proxim szalejący po Opolu, koło ronda![]()
Pozdrowienia dla czerwonej 147 DZL KT.. widzianej na H. Pobożnego z Złotoryi![]()
Ja mam Alfę 4 rok i może wkońcu kiedyś kupię ramki![]()
Czyja to 159-tka OB.... śmignęła mi przed oczami o 18:10 w Siechnicach na Jarzębinowej ( w stronę Timu)?
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 156 w kombi, widzianego we Wrocławiu koło Galerii Dominikańskiej koło godz 12. Mrugałem paskiem b6 czarnym służbowym na światłach.
Ok. 20.15 widziana w Ząbkowicach na Chrobrego piękna, czerwona 159 na szprychowych 18' TOORA na wrocławskich blachachWłaściciel zagląda tu?