Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Temat: Alfa Romeo GT Euromot

Użytkownik Znawca Avatar Mongoose
    Auto
    156 Sportwagon 2.0 JTS

Domyślnie Alfa Romeo GT Euromot

Witam, mam na celowniku Alfa Romeo GT, ale jestem kompletnym lalikiem co do samochodow. Bylem juz go obejrzec i jedyne co rzucilo mi sie w oczy to na progu maly odprysk farby, z tylu male zabrudzenie, oraz gosciu, ktory mi towrzyszyl (sprzedawca) powiedzial, ze samochod byl walniety lekko z boku, na parkingu ktos wjechal - mala koreka i malowanie 1 elemntu... Samochod z Cieszyna, z Polskiego salonu, srodek idealny, nie wyglada aby tam bylo przejechane 200tys.

I pytania:
    1. Ogladal go ktos
    2. Oplaca sie GT za taka cene, z takim przebiegiem
    3. Czy Euromot, jako komis moze "wykrecic wałka"

Link
    http://euromot.otomoto.pl/alfa-romeo...C26605026.html
    Ostatnio edytowane przez Mongoose ; 24-04-2013 o 16:49

Użytkownik Romeo Avatar Greciu
    Mieszka w
    Jarocin
    Auto
    Maserati Quattroporte

Domyślnie

Jeżeli z GT jest wszystko okej to uważam, że cena przystępna w jakim stanie są opony ? Bo to zawsze rzecz dodana.

Jeżeli to salon Fiat,AR,Lancia to dobrze wiedzą po nr vin jaka jest historia i po podłączeniu komutera przebieg mogą zobaczyć

Czujnik lakieru raczej posiadają więc niech podadzą Ci wartości na poszczególnych elementach.

Pozdrawiam
    Jest:
    Maserati Quattroporte V

Były:
    AR Spider 916 / Maserati Quattroporte V / Maserati 3200 GTA / AR 159 SW JTDm / AR 156 GTA / AR 159 SW 1,9 JTDm / AR GTV 3,0 V6 24V / AR 147 1,6 TS / AR 166 2,4 JTD / AR 156 SW 1,9 JTD / Lancia Lybra SW 1,9 JTD

Użytkownik Świeżak Avatar dimasinho
    Mieszka w
    Lębork
    Auto
    Spider 2.4, GT 1.9, 147 3.0 V6

Domyślnie

Zdjęcia kiepskiej jakości, czujniki parkowania na pewno nie oryginalne, i te progi sprawdź, bo wyglądają jakby były wgniecione od nieumiejętnego podnoszenia samochodu.

Użytkownik Maniak resoraków Avatar nietyx
    Mieszka w
    Gliwice
    Auto
    .

Domyślnie

Mieli w między czasie inną GT i to w JTS-ie i się zdążyła sprzedać ta już stoi u nich dłuuuugi okres kiedyś jak ją oglądałem to miałem wrażenie iż jest "zmęczona życia"

Użytkownik Romeo Avatar dawidmk7
    Mieszka w
    Łaziska Górne
    Auto
    166 2.5 V6 Distinctive 00r.

Domyślnie

Cytat Napisał Mongoose Zobacz post
    3. Czy Euromot, jako komis moze "wykrecic wałka"
    Auto pewnie przyjęte w rozliczeniu a, że to autoryzowany dealer to z pewnością nie sprawdzili za bardzo stanu technicznego,, tylko wycenili auto na podstawie ceny rynkowej (oczywiście pomniejszonej o ich marżę) Oddawałem raz czy dwa auto w rozliczeniu i zostało przyjęte bez większych oględzin wizualnych o wizycie w serwisie nie wspominając. Zatem musisz sobie takie auto dobrze sprawdzic samemu, bo podejrzewam, że EUROMOT wie tyle samo na jego temat co Ty w obecnej chwili

Użytkownik Znawca Avatar Mongoose
    Auto
    156 Sportwagon 2.0 JTS

Domyślnie

Chyba dość usłyszalem negatywnych opinii o nim, tym bardziej, faktycznie przygladajac sie nowemu, a temu egzemplarzowi ma sie takie wrazenie, ze "ucieklo z niego zycie"... Coz, zostalo mi szukac dalej :/