Panowie, pomóżcie podłączyć suba aktywnego pod standardowy zestaw audio w 159. Jak wyprowadzić sygnał cinch, nie odłączając żadnego z 4 głośników? Najlepiej prosto z radia.
Panowie, pomóżcie podłączyć suba aktywnego pod standardowy zestaw audio w 159. Jak wyprowadzić sygnał cinch, nie odłączając żadnego z 4 głośników? Najlepiej prosto z radia.
Kolego to powinno ci pomóc
http://allegro.pl/zlacze-aux-in-rca-...171771636.html
P.S. Jeśli się zdecydujesz na takie złącze to daj znać czy działa
Ostatnio edytowane przez slajar0888 ; 20-04-2013 o 18:56
Oczywiście że nie zadziała.. fabryczne radio nie ma przewidzianego wzbudzenia tego złącza.. to jest tylko do Blaupunktów które mają to przewidziane..
Mam nawet jedno takie złącze na sprzedażbo nie śmiga..
A podłączenie suba do fabrycznego radia to poprzez konwerter.. i trzeba porzeźbić żeby mieć wszystkie 4 głośniki + sub..
to już teraz wszystko jasnedzięki za info
![]()
Możesz też wyjąć radio, udać się do pierwszego lepszego elektronika i poprosić o wyprowadzenie sygnału z przedwzmacniacza. A ustawienie i sterowanie załatwi Ci odpowiedni wzmacniacz (z filtrami). Operacja na 20 min i koszt nie przekraczający 100zł.
Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...
co masz na myśli odpowiedni? tylko te z wyższej półki?
Półka, w zależności od wymagańmam na myśli filtr dolnoprzepustowy, subsoniczny i regulację fazy.
- - - Updated - - -
Półka, w zależności od wymagańmam na myśli filtr dolnoprzepustowy, subsoniczny i regulację fazy.
Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...
Podepnę się pod temat. Z poprzedniego autka został mi wzmacniacz Blaupuntka i wzmak tej samej firmy. Sprzęt może nie z górnej pułki ale dawał radęNie należę do osób które montują ogromny głośnik w bagażniku w celu masażu pleców
I mam takie pytanie, czy ktoś podpinał coś takiego pod oryginalne radio? Może ktoś ma jakieś fotki jak to robił krok po kroku? Od prądu z aku aż po sam bagażnik, gdzie się przebić z kablem od aku, gdzie ciągnąć kable do bagażnika. W moim poprzednim aucie ktoś na forum właśnie zrobił taką fajną fotorelację a tutaj niestety nie mogę znaleźć podobnego tematu
Moje radio to wersja bez MP3 jeśli to jakaś różnica
![]()