Jak będę na miejscu to i ja wpadnę![]()
była 1999 Alfa Romeo 146 1.4 TS
była 2004 Alfa Romeo 156 1.9 M-jet
była 2002 Alfa Romeo 156 2.4 JTD
była 2000 Alfa Romeo 145 1.9 JTD
była 2005 Alfa Romeo 156 2.4 M-jet
jest 2010 Alfa Romeo 159 1.9 JTDM
-------------------------------------
nadeszła ta chwila żeby znowu was odwiedzić. zawsze o tej porze siędzę w pracy bądź kinie ale nie tym razem... mam nadzieję że będzie spora frekwencja bo przecież to wolne....
Pasja...
Dla jednych zwykła maszyna...dla niektórych życiowa pasja...a także miłość...
Witam!
Czy za tydzień (8 maja) będzie ktoś Alfą 159 z silnikiem 2,4 JTDm? Potrzebowałbym się przejechać i sprawdzić/ porównać jak powinno wkręcać się turbo, bo mam wrażenie, że za długo się pompuje zanim wystrzeli z mocą :/
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
witam,
czy ktoś jutro będzie z kompem i kablem ELM 327?
Pasja...
ja będę z kompem i kablem ale kkl
Ja bym mógł za tydzień z KKLem i ELMem wpaść.
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
AirAjti, sebawroc dzieki ale potrzebuje jak najszybciej. nie dziala mi klimatyzacja i chce sprawdzic czy elm cos pokaze, czy musze wymieniac panel klimy ktory rozbieralem...
Pasja...
Witam
Mam pytanie czy bedzie ktos w srodę ze 159-tką?..mam problem ze sterownikiem swiec zarowych i chciałem przełozyc jakis sprawny na chwilę żeby sprawdzic czy błąd zniknie.
Nie wiem dokładnie czy w innych pojemnosciach jest ten sam jak u mnie w 1,9 v8 JTDm 12V,jesli ktos sie orientuje w temacie będę wdzięczny za pomoc.
Pozdro!