Pozdrawiam wczoraj ok 10:00 mijaną czerwoną 156 SW przed FL między Oświęcimiem a Zatorem - rączka była![]()
Pozdrawiam wczoraj ok 10:00 mijaną czerwoną 156 SW przed FL między Oświęcimiem a Zatorem - rączka była![]()
Pozdrowienia dla kierownika/czki czarnej 156 sedan na KN ..... (z przytartym zderzakiem przednim przy tablicy rejestr.) widzianej w Połczynie-Zdroju na parkingu przy Biedronce. Nie wiem czy ktoś od nas bo nie miała ramek
![]()
pozdrawiam pania w czarnej chyba 156 po lifcie na pilotow około 18:15, pomachane odmachane
Pozdrowienia dla Marcina
Pozdrawiam również srebrną 166 na ramkach która przejeżdżała za wydziałem politechniki w Zabrzu.
pozdrawiam czarną 147 z ramkami SCI widzianą dzisiaj na parkingu w KRK około 17 z hakiem![]()
Ja pozdrawiam czarną 159 bez ramek wczoraj po południu na mieście na Tychach, łapka była![]()
Pozdrowienia do kierownika crosswagona z ramkami którego Alfa stała na MOPie przy Górze Św Anny w niedziele wieczorem![]()
Kilkanaście minut temu w Gierałtowicach, pozdrawiam kierownika 166 z włoską flagą na lusterku, a w sobotę wieczorem parkowałem w Gliwicach obok ciemnozielonej 166 SG, której właściciela również pozdrawiam![]()
Pozdrowienia dla jabolqa co robił dzisiaj zakupy majówkowe w TescoI pozdro dla 147 Naura standardowo widzianej obok carmanna(Ciebie nie widziałem więc Cię nie pozdrawiam ;D)
Pozdrawiam zlota 147 FL SBI xxxxx zaparkowana pod moimi oknami na urzedniczej w krk!