Lichy nie chcę sie wbijać Sebkowi w parade, ale gdyby On nie znalazł to ja mam takie siłowniki na zbyciu.
Lichy nie chcę sie wbijać Sebkowi w parade, ale gdyby On nie znalazł to ja mam takie siłowniki na zbyciu.
Dobra przegląd dziś zrobiłem. Tak więc jak by jakieś spotkanie znowu się szykowało to jestem pierwsZy na liściea może by tak jakaś mała majówka w gronie alfaholików????
Robert i Seba, oprócz siłowników potrzebowałbym jeszcze mechanizm otwierający wlew paliwa (tą całą część przy klapce i wszystko co powinno być po stronie klapki - bo coś się ułamało tylko nie wiem skąd) i tylną lewą klamkę... któryś mógłby mi przygotować taki zestawik i za ile ?![]()
dziś ogarnąłem znaczek z tyłu wyszedł o niebo lepiejale to dlatego że nie był tak zniszczony jak z przodu
, chciałem dziś podłubać przy aucie ale pieprzona pogoda nie wiadomo jaka jest
i nie wiadomo czy nie zacznie padać
![]()
Lichy bierz od Roberta bo ta co ja mówiłem to pewnie w całości pójdzie...
Ja też pomalowałem ale nie mam kiedy przytrzeć
Robert no teraz to taaano i widze że za zaciski się wziąłeś
![]()
Zaciski mialem pomalowane juz na spocie, tylko przez te fele nie było ich widac
![]()
też bym sobie walnął jakieś większe fele... ale tyle co ja jeżdżę po różnych drogach to zaraz by się zniszczyły, muszę zostać przy 16![]()
No chyba gorszych dróg niż te od Bodzanowa do Płońska to nie ma;D a jezdze tamtedy przynajmniej raz w tygodniu![]()
Ostatnio edytowane przez robert_t18 ; 03-05-2013 o 18:13
HELP. przestał mi dziś działać centralny zamek... ale tylko nie reaguje na pilota (a ten działa, bo świeci się czerwona dioda przy wciskaniu), jak wkładam w zamek i przekręcam wszystko jest okej.. jedynie ten pilot i to stało się to tak z d*py :x ktoś miał już taki problem ?
na forum jak czytam to wszyscy mają, ale ogólny problem z centralnym zamkiem, więc nic nie znalazłem :x