-
[166]DSP
Witam,czy ktos sie orientuje czy w przypadku gdy moja alfa nie jest wyposazona w instalacje 10 glosnikow i system dsp,to czy moge bez problemu kupic ten wzmak dsp i go podlaczyc i wszystko bedzie dobrze dzialalo??czy sa tam do tego kable??a jak nie to czy duzo przy tym roboty??chcialbym to zamontowac a nie wiemn jak do tego podejsc,dzieki z gory,pozdrawiam
-
instalacja na pewno jest
ktoś kiedyś opisywał jak to podłączyć
z tego co pamiętam ICS po podpięciu wzmaka wykrywa go DSP ze wzmaka daje sygnał do ICSa i zmienia sie menu audio w ICSie ...
jesli chodzi o instalację to najprościej to zweryfikować docierając do bagażnika i oglądając dokładnie czy w okolicy akumulatora nie ma przewodów do wzmaka
jeśli są to po podpięciu będzie działać na 100%
w poniedziałek będe sie widział z kumplem z ASO to jeszcze podpytam dokładnie
-
Wlasnie w tym problem ze nie mam autka przy sobie,jestem w danii i wracam dopiero 14-tego i wtedy bede mogl sprawdzic,zamowilem loudlinka i mysle jeszcze nad dsp i nie wiem czy nie bedzie trzeba klasc nowego okablowania,bo mi sie to nie usmiecha,ale skoro mam navi,tel to i powinienem miec kable wyprowadzone pod zmieniarke i dsp,dziekuje za pomoc,czekam ewentuqalnie na jakies inne wiadomosci na ten temat
-
także nie mam dsp, czy wiecie już jak sprawdzić czy mam okablowanie do podłączenia fabrycznego wzmacniacz i gdzie takie pudełko można kupić?
-
Jeśli nie macie DSP fabrycznie to o okablowaniu zapomnijcie-nie ma go i nie istnieje-należy rozbebeszyć auto i położyć wiazke kabli, nie ma również kabli pod głosniki w tylnej półce -wiec należałoby pusić sygnał do nich ze wzmaka.jeśli macie namiar na firmowe dsp i wzmak dajcie znać chetnie zakupie.
-
Użytkownik
Rowerzysta
Witam jakieś 3 miesiące temu instalowałem u siebie DSP, udało mi się kupić wzmacniacz razem z wiązką za 550zł. Wiązki na pewno nie będzie, jeśli nie ma seryjnie zamontowanego wzmacniacza, do montażu wszystkiego trzeba zdjąć mebelek środkowy i wymontować tylne siedzenie, jest z tym wszystkim trochę zabawy. A tak przy okazji to jak wyglądają oryginalne tylne głośniki, czy ktoś mógłby zrobić zdjęcie po ściągnięciu maskownic?
Tagi dla tego tematu
Uprawnienia