wole sie dopytac bo prawdobodobnie wezne turbinke od kolegi z forum dlatego wole byc pewny![]()
wole sie dopytac bo prawdobodobnie wezne turbinke od kolegi z forum dlatego wole byc pewny![]()
Jak cena nie będzie w okolicach 3tys ze zwrotem starej, to trzeba się upewnić czy czasem nie sprzedają nowych regenerowanych.
Alfa Romeo 166 V6 3.2 Ti
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm 20V
Alfa Romeo 156 SW 2.4 JTDm 20V 228KM 460Nm - wspomnienie
ja juy wiem ze w mojej turbinie poszlo jakies kolo i puscila olej. Regeneracja trwala by jakies 2 dni, mieli z regenerowana taka sama na pulce, kupilem za 1750zl. Gwaracja roczna jesli nie do dwoch. Mam nadzieje zee problemow nie bede mial
wiec odpisali mi nowa turbina kosztuje 3382zl
O masakra jakie ceny. Ja zregenerowałem swoją za 900zł i mam gwarancję na 12 miechów. Dla mnie strata pieniędzy. A trwałośc może być podobna, jesli regeneruje się w sprawdzonych zakładach. A ja w takim robiłem...
regeneracja turbin 1749VB to jak dla mnie śmiech na sali. Oczywiście są ludzie co są zadowoleni i jeżdżą rok czy dwa. Ale producent nie posiada w sprzedaży części zamiennych tej turbiny więc domyślcie się skąd a może z czego są te części w waszych zregenerowanych turbinach
To tak jak byś porównał rower do deskorolki wiesz.
ja wolę kupić sprawną z pewnego źródła.
O ile do przekładni kierowniczej znajdziesz części nowe dobrej jakości to tak do turbiny pozostaje tobie firma krzak skoro producent nie przewidział procesu regeneracji tej turbiny to skąd zakłady mają części? Jak już pisałem są ludzie co się cieszą taką turbiną długo a są takie osoby co po pół roku wywalą znowu te 800-900zł .
I tak jak piszesz każdy robi to co uważa za słuszne