b.pawelek,
No oki, mnie sie podoba i jest naprawde poreczna. A w czasie jazdy jest to bardzo istotnekolor taki jak widac z dodatkiem hromu pasyje do np. klamek, wiec moim zdaniem jest oki (ale to moje zdanie tylko
![]()
b.pawelek,
No oki, mnie sie podoba i jest naprawde poreczna. A w czasie jazdy jest to bardzo istotnekolor taki jak widac z dodatkiem hromu pasyje do np. klamek, wiec moim zdaniem jest oki (ale to moje zdanie tylko
![]()
Ta ramka wokół lewarka chromowana to dobry pomysł, a ile mniej w2ięcej kosztuje?
Ja miałem chromy na zegary i nawiewy oraz klami z wersji po fl i moim zdaniem coś jeszcze mogło by już popsuć całość.
Pozdrawiam
Michał (p.maiki)
Było 146 1.4 TS 97r 2006-2008, 147 1.6 TS 02r 2008-2009, 156SW fl 1.9 JTDM 2003r 2009-2014
piotrsobon,
cena byla chyba kolo 25 30 zeta wiec nie pieniadze![]()
Ja u siebie zamontowałem:
1. Delikatne niebieskie neony diodowe pod całe auto.
2. Filtr stożkowy Zdjęcie
3. W poniedziałek zamontuje 2 dodatkowe wskaźniki na przednim słupku
a) stan napięcia instalacji elektrycznej (ze względu na neony i wzmacniacz)
b) wskaźnik podciśnienia w rurze ssącej
W planach mam wymianę standardowych zegarów na zegary Indiglo zaprojektowane osobiście, ale to dopiero w przyszłym miesiącu
Tak.
Bawiłem się ze trzy dni żeby je dopasować
Znaczy się nie pod całe, tylko na progach i pod przednim i tylnym zderzakiem
Mam też pod maską ale nie oświetlają silnika tak jak bym tego chciał.
Sterowanie (on/off) mam spasowane po prawej stronie półeczki pod radiem jak zrobię zdjęcia to dodam
ja osobiście bym nie dodał neonów, ale jestem ciekawy jak to zrobiłeś i jak wyglada![]()
No proszę cię... To do Golfa pasuje a nie do Alfy ;|/Napisał Karol88
moje modyfikacje:
1. obramowania zegarow i nawiewow z wersji po lifcie
2. przednie lampy na gta look
3. galka podswietlana z napisem Alfa Romeo 146
4. listwa chromowa z boku na dolnej uszczelce szyby
5. przyciemnione szyby
6. lexus lampy ( tak wiem nie lubicie ich)
7. xenony
8. w srodku zarowki na podsufitce na zielone wymienone plus oswietlenie diodowe nog z przodu i tylu.
9. pomalowanie zderzakow pod kolor
10. w planach zalozenie spoilera orginalnego