Rozrząd niech sobie będzie napędzany paskiem, ale niech ten pasek nie będzie zrobiony z gumy z majtek...
Rozrząd niech sobie będzie napędzany paskiem, ale niech ten pasek nie będzie zrobiony z gumy z majtek...
A paski kewlarowe?
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Podpisuję się obiema rękami pod tekstem kolegi!Moja 156 1,8 benzin ma nalatane 190tys. km i zero problemów,a jak brzmi,faktycznie poezja.W weekend,zrobiłem kilkaset km Cromą 2008r. diesel i benzyną BMW 7.Croma fajna,ale diesel nie dla mnie.BMW niby,droższy 20 razy od Alfy,ale jakoś wolę 156,chyba to jakaś fobia, albo faktycznie 156 jest skrojona pod moją skromną osobę.Dla tego,naprawdę,dobrze trzeba się zastanowić,czy zmieniać TS na inne,niby dużo lepsze i mniej awaryjne autka i silniki.Bo niedosyt,może być duży, a kaska wydana.
Ja mam chyba podniety silnik lub słuch bo jakoś dźwięk mnie nie rusza... Może Twoje byłe 1.6 brzmi lepiej![]()
www.pablogarage.pl - Serwis, części, holowanie
> PabloGarage Team < - kilka filmów na kanale - Z A P R A S Z A M Y
Auto jak auto! Nic specjalnego. Dźwięk R4 jak w R4, osiągi podobnie. Nie bardzo wiem czym się niektórzy podniecają i wychwalają alfę pod niebiosa.
Nie gadaj Pablo, że TS jakoś świetnie brzmi...
www.pablogarage.pl - Serwis, części, holowanie
> PabloGarage Team < - kilka filmów na kanale - Z A P R A S Z A M Y
No ale żeby nie było, że zawsze jestem na nie to przyznać muszę, że fajnie się TS-em jeździ![]()