pozdro dla kolegi w GT mijanego w dg okolo 20:00 na 11-listopada, odmachałem ale późno bo żech sie zagapił na dziołchy![]()
pozdro dla kolegi w GT mijanego w dg okolo 20:00 na 11-listopada, odmachałem ale późno bo żech sie zagapił na dziołchy![]()
Pozdrawiam kierownika czarnej Alfy 156, spotkanego przy skrzyżowaniu przy Shellu na Bratysławskiej. Były pozdrowienia
btw - przejechałem 11tysięcy km moją bellą i to dopiero drugi alfaholik spotkany przeze mnie na drodze...
Jest: Jaguar XF 3.0 V6
Były: Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115 KM => Hyundai Coupe FX 2.0 (RD2) => Alfa Romeo 156 SW 2.5 V6 => Honda Accord VI 2.0 VTEC => BMW 118d E87
Junak 126
Pozdrowienia dla kolegi w sebrnym sportwagonie na szprychowych felgach spotkanego na Sciegiennego w Katowicach. Myślałem, że ramki w barwach wloskiej flagi to z alfaklubu, potem się przyjżałem, że nasze![]()
Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.
Pozdrawiam roba146 który stał na alejach i stukal w telefon:-)
Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
Moje boje ze 155: http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._8v_1994r.html
Pozdrawiam Sharpiego? mijanego dziś na Grota
Zgadza sięPozdro
a ja pozdrawiam kobiete jadąca w kierunku Oswiecimia w Bieruniułapki byly
![]()
Dziś około 17 w Pszczynie spotkana 159 rej WZ, ale nie wiem czy kolega zauważył jak odmachałam![]()
"Jeśli widzisz coś w swoim umyśle, to wkrótce będziesz miał to w ręku. Jeśli potrafisz myśleć o tym, czego chcesz i uczynisz z tego dominującą myśl, to sprawisz, że pojawi się to w twoim życiu."