jesli masz ori radio a chcesz ori navi to wymiana panelu konieczna,jesli masz ori radio i chcesz kombajn np 2din to bedzie potrzebna rameczka
(no i tutaj zapraszam na PW,gdyz posiadam takowe)
jesli masz ori radio a chcesz ori navi to wymiana panelu konieczna,jesli masz ori radio i chcesz kombajn np 2din to bedzie potrzebna rameczka
(no i tutaj zapraszam na PW,gdyz posiadam takowe)
Ja mam Pioneer AVIC 700BT i moge polecić śmiało. Duże możliwości, navi oryginalne pioneera albo mozna nawet zaaplikowac Automapę bez wiekszych problemow. Bluetooth dziala super, mozna podlaczyc kamere cofania. Ja taką zakupilem, ale nie moge sie zebrać żeby przciągnąć kable
a jak panel jest od oryginalnej Navi i chcemy zamiennik 2dni? To rozumiem, że też ramka tylko większa, tak? Misiu, masz takie?
Mogę zrobic![]()
smola a powiedz mi jak z sterowaniem z kierownicy ? próbowałeś to ogarnąć ?
Niestety nie mam kierownicy wielofunkcyjnej, ale sa normalnie adaptery z kazdego radia do standardu jaki mamy AR.
Ja też planuję kupić jakieś radio 2 din z navi, dvd itd. Zastanawiam się nad Pioneer AVIC, Alpine IVA są to jednostki dosyć znanych marek za ok. 1500-2000 zl. Z głowy nie wychodzi mi również wszystko mający Peiying za 1000 zł..miałem już kiedyś 1 dinowe radio tego producenta i nawet mi dobrze służyło.
Ten Pioneer to już kompletna baza z GPS, czy trzeba do niego coś dokupywać (np. antenę?)
Pozdrawiam
202 KM / 410 Nm powered by CINSOFT
Ja radio nabylem wraz samochodem, antena gps byla wyciagnieta pod szybe, mikrofon nad lusterko wewnetrzne a zlacze usb do schowka. Dodatkowo mam zlacze do ktorego podlaczam jeszcze kamere cofanie j inne.
Wydaje mi sie ze jakbys kupowal nowe to wszystko to powinno byc w komplecie, jesli uzywane na allegro to sie upewnij.
mam pytanie czy mając u mnie takie radio i sterowanie w kierownicy , zmienię na to drugie z nawigacją czy będzie mi wszystko działać
1 , http://allegro.pl/radio-samochodowe-...255027285.html
2 , http://allegro.pl/alfa-romeo-159-cd-...246706858.html