OGIEŃ- drzwi założone w końcu, z Sebkiem spotkaliśmy dziś Saszę, przejeżdżał stuningowaną alfa
na traka
okazało się że ma robotę koło mojej haty, 5 metrów
nawet robiłem tam w tym samym budynku
Roberto niunia odpłaca mi za miesiące zaniedbania, teraz jej już kasiory nie żałuje, lampy i tak miałem zmieniać
jest okazja
---------------------------------------------------
wygraliście po PIWIEpasi
czy nie
oboje podaliście dobre różnice
do zobaczyska
![]()
Ostatnio edytowane przez lokers ; 15-05-2013 o 18:24
Lokers, bo o kobiety trzeba dbaca jak tam z ta pompa?
Robcio jak tylko poogarniam resztki dupereli u siebie to się zgadamy, no chyba że wcześniej zorganizujemy jakiegoś spotato wtedy będzie git
, mi zostało nie dużo do roboty, z zewnątrz to tylko nadkole, siatka tam gdzie były halogeny i wpsowanie ładnych okrągłych halogenów lub świateł do jazdy dziennej, zaprawka na drzwiach od kierowcy jeszcze ale to w weekend będzie koleszka mi robił, no i w sumie myjonko konkretne
bo się znów zakurzyła kochanie moje
, jak to porobię biorę się za środek
PS.
Nic mi nie mów o kobietach i dbaniu mam ich 4 na chacie i jest ogień(2x kotki, Żona, Córka 9 miesięczna
) już nie wspomnę o Alicji
![]()
No dobra spokoja pewnie zbyt predko na spota nie podjade, bo w planach (jesli nic nie wypadnie przykrego) jest rozkrecanie w przyszlym tygodniu silnika w mojej, no i wtedy zacznie sie zabawa
To faktycznie jestes w mniejszości![]()
Ostatnio edytowane przez robert_t18 ; 15-05-2013 o 19:59
założone dziś siateczki na miejsce halogenów wyszło kozacko nawet![]()
![]()
Robert sprzedaj swoja i kup tąznajomy sprzedaje
http://allegro.pl/szybka-alfa-romeo-...254847121.html
Nie no Seba, fajna jest, ale jednak pozostalby ten niedosyt ze to nie ja zrobilem no i bez skorya po za tym juz mam zamowione graty do swojej
a jak tylko skoncze sie bawic z nia to bede zbieral kase na jakas 156 po fl w TI albo moze nawet 159 wszystko zalezy od funduszy, ale jest realne
Z tych zdj na FB wyglada na to ze bede mial tak samo przerobiony silnik, tylko moze nie wyciagne go az na 240 KM, ale chetnie bym posluchal jak chodzi te 5 cylinderkow na tym wydechu
Seba, w weekend bede w plocku, da rade umowic kolege na jakas jazde, moze cos podpowie przed modami, chcialbym ja obejzec
![]()
Ostatnio edytowane przez robert_t18 ; 16-05-2013 o 22:48