Kto w Pszczynie przed centrum gwałcił klakson w czarnej 156 tylko po to żeby pomachać ?W ostatniej chwili odpowiedziałem
![]()
Kto w Pszczynie przed centrum gwałcił klakson w czarnej 156 tylko po to żeby pomachać ?W ostatniej chwili odpowiedziałem
![]()
Pozdrawiam srebrną 156 KLI mijaną 14:35 na bieżanowskiej w krakowie, światełka byłyswoją drogą mrugałem zebyś sobie zapalił światła
nie podejrzewałem ze ktoś mi odpowie
![]()
Pozdrawiam wlasciciela czerwonej alfy kolo ktorej parkowalem jakas godzinke temuparking obok delikatesow centrum w sosnowcu,
btw fajnie zrobione felgi, myslalem aby taka carbonowa folia przejechac lusterka i slupki miedzy drzwiami
Wysłane z mojego HTC Vision za pomocą Tapatalk
Pozdrawiam kierownika srebrnej 147 na ramkach, która około godz. 16 przez ładnych pare kilometrów goniła mnie na A4 między Szarowem a KrakowemUciec nie mogłem
![]()
Ostatnio edytowane przez piotrekkr ; 18-05-2013 o 17:00
A ja pozdrawiam granatową 155 widzianą wczoraj w Sławkowie ~godz. 18-stej. Stereotypowo - jechała na holu. Mam nadzieję że już naprawiona
![]()
też jestem ZAAlfe 156 mam od 3 tygodni i odrazu jakoś tak sam od siebie mrugam
Czarna Alfa na KWA to ja
jestem w temacie krótko ale na maxxa mi się podoba ten cały alfoholizm
![]()
pozdrawiam czarną 156 bez ramek niestety , w Osieku trzy Panie były w środkutroszkę was obtrabilem przepraszam
![]()
jeśli pomogłem w jakimś poście nie zapomnij podziękować za niego
"Życie dane jest raz człowiekowi i trzeba przeżyć je tak, by nie płonąć ze wstydu za lata przeżyte bez celu."
Il mio terzo amore Alfa Romeo
pozdrawiam Kierownika czarnej 159 na blachach SJ (klubowe ramki) z którym jechałam od tunelu w Katowicach do stacji shell w Mysłowicachawaryjne i długie poszły
![]()
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
Ja pozdrawiam kolegę z AR 159 rej. SO ***** z którym minąłem się za Pałacem Kultury Zagłębia w Dąbrowie G. około 18 - oczywiście pomachane
a drugie pozdrowienia do kierownika tej pięknej białej Julki- _tomek_ o Tobie mowa
Łapki były
![]()
Pozdrowienia dla czarner 159, (KRA *****) za którą jechałem od kamieńskiego do grunwaldzkiego![]()