no jednak się myliszchyba że producent tak tylko sobie napisał na jednej zaślepce ^^ bo jest tak 2 na desce, 2 nad szybą boczną ,2 na słupku oraz 2 z samego tyłu ^^
no jednak się myliszchyba że producent tak tylko sobie napisał na jednej zaślepce ^^ bo jest tak 2 na desce, 2 nad szybą boczną ,2 na słupku oraz 2 z samego tyłu ^^
10.000zł otwarcie stawiam że masz 6 poduszek max
jedną - w kierwonicy
jedną - w desce na przeciw pasażera
jedną - w fotelu kierowcy
jedną - w fotelu pasażera
jedną - kurtyna prawa ( idąca od przodu aż do tyłu , oznaczona kilkoma zaślepkami z napisem airbag )
jedną - kurtyna lewa ( idąca od przodu aż do tyłu , oznaczona kilkoma zaślepkami z napisem airbag )
koniec
wchodzisz w zakład ?
przyjmę nawet ofertę z twojej strony na poziomie 100zł vs moje 10.000zł
nie piszesz nic o air w fotelach - jak byś to zobaczył to pewnie byś napisał że masz 10 :-)
nigdy się nie zakładam gdy wiem że i tak przegramdzięki za wyjaśnienie bo na prawdę nie wiedziałem o tym więc w temacie już poprawiłem
![]()
PS: no ale tym co się nie znają będę gadał teraz że mam ich 10 hehe a niech widzą jakie Alfy są fajne![]()
mam pewien problem a mianowicie co jakiś czas świeci mi się kontrolka ABS oraz ! w takim kółku co to oznacza ?? i ile kosztuje wymiana oleju w serwisie?
pokazuje Ci się pewnie komunikat ABS VDC. sprawdź lepiej czy masz porządnie dokręcone klemy przy akumulatorzea ponadto czy nie zaśniedziały
jak zaśniedziały to przeczyść. przy niedokręconych może wyskakiwać takowy komunikat. Kiedyś mi wyskoczył- winna była poluzowana klema minusowa przy aku. pzdr
BEZ SERCA, BYLI BYŚMY JEDYNIE MASZYNAMI..................
100P ile kosztowała Cię wymiana oleju bo już śmignołem te 7 tyś i pasuje wymieniać a co do tego akumulatora to możliwe bo jest luzjutro dokręcę a co do tego wykrzyknika to nie jest ręczny bo świeci na żółto
![]()
mi ze 2 razy też sie pojawił komunikat abs vdc ale zawsze po dokreceniu klemy na akumulatorze było ok. alfa jest bardzo czuła na zaniki prądu także zadbaj o tote fabryczne klemy przy akumulatorze są imho do du..... słabo sie trzymają. dobrze by było założyc jakieś inne. ja olej wymieniałem zawsze sam. koszt oleju to niecałe 200zł. filtr oleju mann-a cos około 35 zł. robocizna mnie nic nie kosztowała. opis wymiany (co i jak) masz w elernie
![]()
BEZ SERCA, BYLI BYŚMY JEDYNIE MASZYNAMI..................
sam może nie będę się za to brał bo szkoda zepsuć![]()