Witam!Moje auto to czarna GTA sportwagon.Niektórym się już gdzieś przewinęła moja AlfaDziękuję za wizytówkę użytkownikowi Jester.Myślę,że także użytkownik eternal_slavo wspominał o mnie
Tak więc jestem a wkrótce postaram się wrzucić jakies fotki.
Witam!Moje auto to czarna GTA sportwagon.Niektórym się już gdzieś przewinęła moja AlfaDziękuję za wizytówkę użytkownikowi Jester.Myślę,że także użytkownik eternal_slavo wspominał o mnie
Tak więc jestem a wkrótce postaram się wrzucić jakies fotki.
Pozdrowionka dla czarnej alfy sportwagon, która mnie wyprzedziła niedzielnym popołudniem przed Golędzinowem (światełka były),
Oraz dla 147 w koreczku na Sułowskiej poniedziałek rankiem![]()
Pozdrowienia dla widzianych na ramkach wczoraj przed 14 - czerwonej 147 w Winowie na OKR (długie poszły), po 17 w Opolu ciemna 159 Sportwagon + dzisiaj przed 8 znowu czerwona GT na opolskim "rondzie"..![]()
Najczęściej to w okolicach Hub i Gaju/Tarnogaju bo tam mieszkamAle dużo jeżdżę też do Polanicy i w okolice Srebrnej Góry.
Ostatnio edytowane przez mariusz gta ; 20-05-2013 o 11:40
A ja pozdrawiam alfaholika z czerwonej Brery DL ..., z którym pozdrawiamy się mijając co jakiś czas na Opolskiej we Wrocławiu i w Radwanicach.
Pozdrowienia dla Alfisti w błękitnej 147 ,który jechał za mną dzisiaj koło 9 na Brochowie.