Ale sam wykonawca renowacji był nawet zaskoczony efektami swojej i kolegów pracy,można tylko pogratulować właścicielowi!
Ale sam wykonawca renowacji był nawet zaskoczony efektami swojej i kolegów pracy,można tylko pogratulować właścicielowi!
ten kolor urywa jaja! piekna gtawczoraj po nocy ogladalem ten odcinek bo nie moglem sie doczekac. Ta gta to prawdziwa perelka
![]()
Który to odcinek, jak będę chciał obejrzeć na TVN Player?
Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.
Auto w świetnej kondycji, pogratulować![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Oglądałem ten odcinek i nie tylko ... ja w ogóle nie czaję tego programu.
Ludzie, którzy tam przyjeźdzają swoimi samochodami to tak jak by w ogóle nie wiedzieli po co tam są. Jak opisują swój samochód to na zasadzie "bajki dla dzieci".
Nawiązując do odcinka z GTA. Koleś zrobił (albo ktoś mu zrobił bo mial hajs) zajebisty silnik na zicher a kuźwa zapomniał o znaczku z przodu? Najważniejszej wizualnego elementu Alfa Romeo?
Tak samo ten prowadzący mechanik - jak opowiadał, że należy odpinać akumulator aby nie wyskoczył błąd poduszek powietrznych to aż płakałem ze śmiechu. Czy to takie trudne zobaczyć schemat auta ?
A konserwację podwozia ... to jest całe 50 cm/kw przemilczę.
Fajne auto, cała reszta dno.
Nawet nie nagrali jak to autko brzmi.
Ostatnio widziałem identyczny egzemplarz w ŁodziNa żywo ten kolor naprawdę robi robotę. A co do programu to ładnie mu odpicowali to auto, nie spodziewałbym się w sumie po tym programie tak młodego auta. Ale oczywiście zaskoczyłem się pozytywnie.
Niestety to nie program dla fanów i fanatyków, tylko dla niedzielnych kierowców. Przybliżyli to auto szerokiej publiczności, w sumie to w samych superlatywach.
Większość szarych użytkowników oszczędnych wozidełek może tylko pomarzyć skrycie o takim samochodzie a my narzekamy że to czy tamto......
Mnie się podobało. A że TVN to nie DISCOVERY to jest jak jest....
Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...
Nareszcie coś ciekawego pokazali, bo po ASTRZE (szok) w cabrio to już zwątpiłem w ten program![]()