Przeglądnąłem ich ofertę na otomoto, przebiegi śmierdzą na kilometr...
Przeglądnąłem ich ofertę na otomoto, przebiegi śmierdzą na kilometr...
202 KM / 410 Nm powered by CINSOFT
Przebiegi kazdej oferty na otomoto smierdza na odleglosctaka rzeczywistosc...Pan przez telefon mi powiedzial ze samochod byle serwisowany za granica i mial spisywane liczniki, ksiazka serwisowa do wgladu jak najbardziej.
Książka serwisowa to żaden problem (http://allegro.pl/ksiazki-ksiazka-se...257830804.html), najlepiej weryfikować po numerze VIN, jest na forum odpowiedni temat. Jeśli wyjdzie, że np w 2008 roku samochód miał 80.000 km, to już wiadomo, że coś jest nie halo![]()
Poza tym, nie rozumiem tej tendencji do tłumaczenia handlarzy - oszustów. Skoro przebieg śmierdzi, to trzeba go weryfikować i "szukać", a nie godzić się na to z góry. Są sprzedawcy, którzy handlują uczciwie, szkoda tracić czasu na krętaczy, bo potem najczęściej odbija się to srogą czkawką...
Pozdrawiam
haha dobre, rzeczywiscie to zaden problemWiadomo ze trzeba auto obejrzec ale wlasnie o to mi chodzi, jestem z Gdanska wiec moze ktos z okolic Czestochowy juz ogladal i moze sie podzielic spostrzerzeniami. Bo tak przez neta i przez telefon to oczywiscie niczego nie mozna byc pewnym
Moze poczekajmy a ktos sie odezwie z info
Pozdr.
Na pewne znalazłbyś kogoś prędzej, jeśli sam zrobiłbyś te parę rzeczy, które możesz zrobić na odległość, aby ewentualnie nie marnować czyjegoś czasu. Sprawdzenie numeru VIN to podstawa. Jeżeli sam nie dasz nic od siebie, to nie licz na to, że ktoś poświęci swój czas i będzie jeździł w Twojej sprawie. Być może po samym sprawdzeniu VIN-u odpuścisz auto i ktoś nie pojedzie tam na darmo.
Pozdrawiam
Bez przesady, ale ja nikogo nie prosilem aby tam jechal...licze raczej na to ze ktos juz obejrzal to auto i moze w 3 minuty przekazac te informacje piszac posta - jak przeczytasz uwaznie moje posty, zauwazysz ta roznice. Na pewno nikogo nie bede prosil zeby tam specjalnie dla mnie jechal, bo to nawet nie wypada...
Numer VIN uzyskam wkrotce, ma mi go wyslac wieczorem
Pozdrawiam
swierzak7
superalfa to znany komis z tego ze maja dobre auta ale drogo ogolnie u nich jest. I jakos mi ich marketing nie lezy Z tego co wiem to na forum jest kulku userow z czestochowy z czego przynajmniej jeden ma warsztat wiec za drobna gratyfikacje pomoglby Ci auto obejrzec.
Natomiast w krakowie jest tez calkiem fajna 2.4 jakbys chcial kombiaka
http://deft.otomoto.pl/alfa-romeo-15...C28237466.html
(Tak wiem, wydalo sie Tomek Krk mi placi za reklame![]()
Ok, wybór padł już chyba na tę alfę
http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-fv2...C28789906.html
Poprosiłem o podanie numeru VIN to będziemy sprawdzali
Czy ktoś coś wie może na temat tego autka?
Dzięki
Panowie z góry sory za ot. Jak się skontaktowaliście z tomek_KRK, napisałem 2 wiadomości na priwie i zero odpowiedzi. Teraz jestem w kropce czy kolega jest taki zarobiony czy też nie dostał moich pm. A może napisać na firmowego e-maila?
Wysyłane z mojego LT30p za pomocą Tapatalk 2
No cóż kolego, jest niemożliwym, aby w Twoim problemie pomógł Ci ktokolwiek poza TOMKIEM. Na ich stronie jest jego nr telefonu - nic prostszego
Pozdrawiam