hmmm myśle by przenieść troche termin bo widać że nie wszyscy zaglądają w ten temat na codzień. jeśli ktoś przybędzie niech się wpisze, jeśli nie to ustalimy go troche w późniejszym terminie żęby jak najwiecej osób było![]()
hmmm myśle by przenieść troche termin bo widać że nie wszyscy zaglądają w ten temat na codzień. jeśli ktoś przybędzie niech się wpisze, jeśli nie to ustalimy go troche w późniejszym terminie żęby jak najwiecej osób było![]()
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
Bobryt cos sie pomysli mysle na Chociwelskiej aby zrobic spota .. tam gdzie mało co w krzaczory nie poleciałes i co felge sobie załatwiłes![]()
tam zawsze jakies oponki można wziąsc poustawiac posmigac sobie jakiegos grilla rozpalic...
co do terminu to mysle nad kolejnym wekendem po Wszystkich Swietych, to będzie jakos 9 listopada wtedy możecie sie wszyscy razem zgadac i zawitac do nas...
Pozdrawiam
spoko spoko, pierw sami sie musimy zogranizowaćpotem sie pomyśli o wspólnych wyjazdach
![]()
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
temat trochę pływa - może ustalimy już konkretną datę i miejsce ?
heh trzaba cos ustalic dokladnie bo nas zima zastanie w 2010a tak bedziemy krecic sie w okol tematu i nic. mysle ze nawet najmniejsza ilosc osob jest dobra. ludzie musza zobaczyc ze cos sie dzieje
jutro 18 statoil na warszawskiej(wyjazd z gorzowa na poznan) kto ma ochote na spotkanko niech sie pojawi. ja bede czekal
a 19 może być, bo do 18 sie nie wyrobie w pracy
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
Kurcze trosze szkoda bo bym sie z wami wybrał alenie jestem zajety do 20 albo dalej.
no i zajechałem po pracy o 19 ale nikogo nie było ;//
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
Ja włsnie przyjechałem do domu. Kurcze moze jutro bobryt??
w niedziele o 18