A tak apropo dokłądania, po zakupie na bank rozrząd a jesli chodzi o zawieszenie? Czytałem że co 80tys wymiana...Ile taka wymiana na przyzwoitych częściach?
80tys to raczej nie uzyskasz nawet na oryginalnych częściach, chyba, że za granicą. Zawieszenie przednie kompletne na TRW w okolicach 1200zł +wymiana +zbieżność i powinieneś trochę pojeździć. Jeśli interesuje Cię coś tańszego to pierwsze wahacze mogą się posypać po kilku tysiącach i będzie biadolenie, że alfa to syf.
Posłuchaj kolegów i lepiej rozejrzyj się za czymś przed FL bo w tych pieniądzach kupisz trupa po FL. Pozdrawiam.
FL był w 2004 ale z tego roku sa też chyba auta sprzed FL, mam racej? Bo chciałbym kupić cos do 10 lat![]()
Tak jak inni już napisali za takie pieniądze sensownej 147 młodszej jak 10 lat się nie dostanie. 12 tysi to roczniki 2001, 2002 w dobrym stanie są w zasięgu.
Lepiej mieć auto rok, dwa starsze zadbane z dobrym wyposażeniem niż młodszego trola golasa.
Co macie na myśli mówiąc dobrze wyposarzona?Aby była klima, tempomat by też się przydał reszta to chyba standard, we wszystkich będzie ABS, wspomaganie itd. A jaki silnik polecacie? Ja myślę o JTD 140KM albo cos z gazem( nie bijcie) bo sporo jeżdżę i dobzre aby było ekonomiczne ale i dynamiczne.
np navi fajne rozwiazanie ,kiera mulfifunkcyjna tez by sie przydala a nie kazdy ma podgrzewania foteli tez roznie bywalo
A możecie mi dać linka do jakiegoś dobrze wyposażonego autka? Cos po i przed FL już nawet nie zwracając jakiejś szczególnej uwagi co do ceny ( ale bez przesady)
Np. Moj samochod![]()
Ktory zreszta jest na sperzedaz.
Verzonden vanaf mijn iPhone 4S met behulp van Tapatalk