Strona 19 z 181 PierwszyPierwszy ... 9101112131415161718192021222324252627282969119 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 181 do 190 z 1804

Temat: Co myślicie o chińskim radiu z odtwarzaczem DVD, GPS i DVB-T zamiast fabrycznego?

ViP Rowerzysta Avatar tom993
    Auto
    155 V6

Domyślnie

Cytat Napisał Tomix Zobacz post
    Co do Pioneera z HDMI , zawieszają się , są wolne, są problemy z akuatlizacjami , kable się przecierają , kabel 300zł, + żeby korzystac z navi musisz minimum 100zł przeznaczyć na abonament czyli rocznie + 1200zł, + moduł nawi 1500zł !! realna cena dla automapy, to jakieś 3700zł , ..

jeżlei coś z jakością dźwięku tylko ALPINE jeżeli tańsze GMS, do Pioneera mam aversję po kilku modelach
    Miej awersje po kilku modelach <rotfl>. Reklamuj się dalej. Nie lubię domokrążców a do tego się sprowadza to pisanie. Wszystko jest złe, GMS jes de best !! Wszystko jest beeeee Pioneera miałem w każdym aucie poza obecną Alfą i złego słowa nie powiem. A Ty pisz o niezawodności chińskiej zabawki (zresztą każdy sprzęt jest chiński) która jest na rynku pół roku czy rok i ma sprzedaż na poziomie 10 szt na miesiąc (może...). Gdzie jest mod??!!!?!?!?!

PS realna cena dla Automapy?? Mówię, żeby nie bredzić ale wiesz swoje?? 1500 pln?? pęknę. Poczytaj o tym co piszę a nie zamykaj klapek na oczach skoro jesteś taki obiektywny. Cena radia 2099, cena kabla do telefonu z mirrorem 200-300pln, abo na AM w iphonie 29 euro na ROK i mirror AM na ekran radia z dotykiem!! nie tylko suchy obraz - działa dotyk . I właśnie to jest przewaga bo nie muszę mieć kolejnego abo a AM na tego GMS darmo dają?? nie ma abo??

PS2. A bezpośrednio powyżej przykład wsparcia profesjonalnego supportu :>
    Ostatnio edytowane przez tom993 ; 28-05-2013 o 16:35 Powód: AM

Użytkownik Embrion
    Auto
    nissan micra

Domyślnie

Cytat Napisał tom993 Zobacz post
    Miej awersje po kilku modelach <rotfl>. Reklamuj się dalej. Nie lubię domokrążców a do tego się sprowadza to pisanie. Wszystko jest złe, GMS jes de best !! Wszystko jest beeeee Pioneera miałem w każdym aucie poza obecną Alfą i złego słowa nie powiem. A Ty pisz o niezawodności chińskiej zabawki (zresztą każdy sprzęt jest chiński) która jest na rynku pół roku czy rok i ma sprzedaż na poziomie 10 szt na miesiąc (może...). Gdzie jest mod??!!!?!?!?!

PS realna cena dla Automapy?? Mówię, żeby nie bredzić ale wiesz swoje?? 1500 pln?? pęknę. Poczytaj o tym co piszę a nie zamykaj klapek na oczach skoro jesteś taki obiektywny. Cena radia 2099, cena kabla do telefonu z mirrorem 200-300pln, abo na AM w iphonie 29 euro na ROK i mirror AM na ekran radia z dotykiem!! nie tylko suchy obraz - działa dotyk . I właśnie to jest przewaga bo nie muszę mieć kolejnego abo a AM na tego GMS darmo dają?? nie ma abo??

PS2. A bezpośrednio powyżej przykład wsparcia profesjonalnego supportu :>

Nie rozumiem, zarzucasz mi reklamę ? opisuje swoje opinie i doświadczenia z danym produktem, rozumiem że przez firmy które sprzedają taniej coś dobrego inni muszą nakręcać propagandę ,że inne to wielkie marki są i trzeba kupić logo bo już , a inne nie bo nie,
    do GMS-a Automapa też 29euro , kolego rozmowa jest zbędna to jest tak jak przekonywać kogoś kto jeździ Golfem że Alfa jest lepsza itd,
    nie rozumiem Twojego dopowania, nie można pisac o GMS-ie co mniej Pioneerów sprzedaż ? jak tak to ok rozumiem
    Reklamuj te wolne zawieszjące się chińskie pioneery , wszycy w temacie wiedzą jak padają Pioneery do 30% reklamacji , ZGAMATWANE menu : zakładek sto podstron, błyskotki
    kolory migające mrugające , a w tym modelu nadal tak szumi końcówka ? przy ściszeniu te porzednie szumiały tak że na zawodach od razu BAN-Dyskawalifikacja za zniekształcenia...
    daj sobie spokój z tym wciskaniem pioneera mnie tego nie wmówisz , sorry Pozdrawiam

Auto
    155 V6

Domyślnie

Żenada. Tyle dla mnie w temacie. Moje doświadczenia moimi doświadczeniami i nie przekonuje nikogo to niczego w przeciwieństwie do ciebie. Napisałem wolałbym - ja bym wolał - czytaj ze zrozumieniem. Pokazuje pioneera bo pewnie większość użytkowników nie widziała applinka - działającego mirrora ekranu telefonu z dotykiem np: http://www.youtube.com/watch?v=C4ZmwlGSxGE . Wali mnie marka - pionner, sony, etc. Wszystko robią małe chińskie rączki a biorąc pod uwagę nakład na marketing to na wynalazku typu GMS czy jak to tam marża jest największa Jak chcesz reklamować sprzęt to kup sobie u moda banner.

PS nick z allegro TOMIX1959 to kuzyn?? Hmmm akurat sprzedaje GMS`y <lol>. Co za zbieg okoliczności...

Tomasz D******

Z.U.E. TOMIX

K******* 39

45-061 Opole

REGON: *****

NIP: ********

Pozdro
    Ostatnio edytowane przez tom993 ; 28-05-2013 o 17:44 Powód: Niespodzianka

Użytkownik Embrion
    Auto
    nissan micra

Domyślnie

Cytat Napisał tom993 Zobacz post
    Żenada. Tyle dla mnie w temacie. Moje doświadczenia moimi doświadczeniami i nie przekonuje nikogo to niczego w przeciwieństwie do ciebie. Napisałem wolałbym - ja bym wolał - czytaj ze zrozumieniem. Pokazuje pioneera bo pewnie większość użytkowników nie widziała applinka - działającego mirrora ekranu telefonu z dotykiem np: http://www.youtube.com/watch?v=C4ZmwlGSxGE . Wali mnie marka - pionner, sony, etc. Wszystko robią małe chińskie rączki a biorąc pod uwagę nakład na marketing to na wynalazku typu GMS czy jak to tam marża jest największa Jak chcesz reklamować sprzęt to kup sobie u moda banner.

PS nick z allegro TOMIX1959 to kuzyn?? Hmmm akurat sprzedaje GMS`y <lol>. Co za zbieg okoliczności...

Tomasz D******

Z.U.E. TOMIX

K******* 39

45-061 Opole

REGON: *****

NIP: ********

Pozdro

Wiesz dla czego nie sprzedają już mirrorlinka ??

W momencie kiedy masz podłączoneg iphona , używasz nawigacji możesz odtwarzać DVD lub Radio ?? nie kupa,

W momencie kiedy jedziesz w obcym mieście nadchodzi połączenie telefoniczne , wiesz co się dzieje??

HAHA kupa niema nawigacji transmisja 3G idzie na telefon, możesz sobie jeachać zawracać nie masz w czasie rzeczywistym mapy !!! kasztan !!

taki mirrolink jest dobry dla małolata który się podjara błyskotkami, mrygaczami, bluetooth i GPS i mirrorlink się wzajemnie wykluczają, nie można jednocześnie przez 3G rozmawiać używać mapy...i wtym jest problem nie nadaje się on dla osoby która
    używa ciągle mapy i odbiera telefony np...
    sprzedali kilka sztuk i kliecni z powrotem je oddali ... ot to jest cały mirror link ,

W Blaupunkcie i GMS komunikaty wchodzą stopniowo , możesz słuchać radia ,dvd używając GPS i nic się nie zamknie, jednoczeaśnie cały czas prcuje GPS , słuchasz radia i w między czasie odbierasz połączenia , komunikaty głosowe delikatnie wchodzą ściszając radio/inny sygnał wszystko działa płynnie..

w mirrolinku wyskakuje napis aplikacja zamknięta , a nadchodzące połączenie telefoniczne po odebraniu od razu zatrzymuje mapę,..
    mapy niema...
    w mirrolinku : przepraszamy aplikacja została zamknięta- lub wystąpił błąd ..!

Ps: Mirrolink będzie dobry może za rok może za dwa jak go dopracują, w chwili obecnej to gadget !

tego typu rozwiązania to zabawki dla małolata który cały czas śledzi facebooka i każde piernięcie od razu umieszcza na FB i bez facebooka lub ogląda YT, aplikacje jakie aplikacje ci się przydadzą ? do pomiaru prędkości czy temp opon ?? a może kalendarz i gry , i w czasie jazdy będziesz grał w ungry birda Hahaa, a moż inne najlepiej zinstaluj sobie aplikację aby Pioneer informował cię o aktualizacji kiedy przestanie się zawieszac na RMVB Hahaaa.. !

GPS , BT w mirrolinku to zbawka dla chłoptasiów którzy napalą się błyskotki, że ma tyle funkcji bo mrygo i błysko
    tzw system Dojenie Łosia -do tego się nadaja !!! pozdro !!

z mojej strony także EOT , ..

proponuję pobrać aplikację i przekonać się jak zamula telefon i często się zawiesza stacja, aplikacja Pioneera!!,
    można także sprawdzić opinie osób, które pobrały te aplikacje do połączenia ,: znajomy u którego był zamontowany mirrorlink wytrzymał 3 dni,..nie będę komentował najlepiej pobrać i się przekonać..

https://play.google.com/store/apps/d...9MYXVuY2hlciJd

Tu druga aplikacja do połączenia:
    https://play.google.com/store/apps/d...Fjb25uZWN0Il0.
    Ostatnio edytowane przez Tomix ; 28-05-2013 o 19:59

Auto
    155 V6

Domyślnie

Handlarzu kup se baner!! EOT. Nie masz pojęcia o konfiguracji czegokolwiek.

Użytkownik Maniak resoraków Avatar rtb78
    Auto
    Alfa Romeo 159 2.0 JDTm 170km

Domyślnie

Panowie spokojnie - dajcie sobie trochę luzu. Ktoś będzie chciał to sobie kupi Alpine, Pioniera albo co tylko mu się podoba. Ktoś założył ten post żeby się czegoś dowiedzieć na temat jak to tzw.chińskich wynalazków- warto czy nie. Ja akurat z handlem tymi radiami nie mam nic wspólnego mam je zainstalowane w jednym aucie (mogę fotki przesłać w Alfie właśnie) , drugie mam tzw. "markowe" w e90 (nie ma znaczenia firma) w obu autach serja (głośniki) i właśnie dla osób które się wahają w wyborze piszę ten post - śmiało można kupować. "W Blaupunkcie i GMS komunikaty wchodzą stopniowo , możesz słuchać radia ,dvd używając GPS i nic się nie zamknie, jednoczeaśnie cały czas prcuje GPS , słuchasz radia i w między czasie odbierasz połączenia , komunikaty głosowe delikatnie wchodzą ściszając radio/inny sygnał wszystko działa płynnie..

Read more: http://www.forum.alfaholicy.org/159_...#ixzz2UbyXCV73 - z tym stwierdzeniem kolegi zgadzam się w 100 % - jeśli ktoś jest z mojej okolicy i chciałby zobaczyć jak to śmiga w aucie zapraszam. Pozdrawiam i po co te nerwy Panowie

Użytkownik Rowerzysta
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Auto
    AR 159 1.9 JTDm 16v

Domyślnie

Cytat Napisał rtb78 Zobacz post
    jeśli ktoś jest z mojej okolicy i chciałby zobaczyć jak to śmiga w aucie zapraszam. Pozdrawiam i po co te nerwy Panowie
    Jeśli to możliwe to z chęcia zobaczyłbym ten sprzęt w akcji. Myślę, że w erze smartfonów nie powinno być z tym większego problemu. A jak wyglada sprawa z przyciskami na kierownicy?

Użytkownik Maniak resoraków Avatar rtb78
    Auto
    Alfa Romeo 159 2.0 JDTm 170km

Domyślnie

Cytat Napisał wawraf Zobacz post
    Jeśli to możliwe to z chęcia zobaczyłbym ten sprzęt w akcji. Myślę, że w erze smartfonów nie powinno być z tym większego problemu. A jak wyglada sprawa z przyciskami na kierownicy?
    Nie ma problemu, zrobię kilka fotek (jeśli o to chodzi- w wolnej chwili wrzucę), jednak nie oddadzą one tego w jaki sposób to gra - tego trzeba posłuchać (z racji Twojego adresu zamieszkania trochę daleko by było). Jam mam ten najwcześniejszy model ale są nowsze już (chodziarz naprawdę temu nic za bardzo nie brakuje -narazie spisuje się super jak będzie w przyszłości czas pokaże). Sprawa sterowania w kierownicy - potrzebna jest przejściówka oferowana na wielu aukcjach - ja jeszcze jej nie instalowałem choć mam zamiar -koszt jakiś 300 zł chyba.

miczman
    Gość

Domyślnie

Nawiążę do wypowiedzi jednego z kolegów o małej ilości miejsca przy montowaniu radia o którym dyskutujecie.
    czy Brera i 159 mają taką samą konstrukcję /ilość miejsca na radio pod konsolą, może ktoś wie?
    Zastanawiam się na jego montażem w najbliższych dniach, ale nie zgodzę się by serwis coś mi demontował
    czy uszkadzał podczas zakładania i od razu wolałbym zrezygnować stąd moje pytanie.

Z drugiej strony z chęcią podzielę się wrażeniami z użytkowania jeżeli to jeszcze kogoś interesuje.

m.

Użytkownik Rowerzysta Avatar Myszkin
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    służbowe

Domyślnie

Odświeżę temat:

@rtb78 - czy mógłbyś wrzucić fotki z GMS w Twojej 159 ?

@szewi - masz może namiary na tego sprzedawcę z Marek ? Siakoś nie mogę gościa namierzyć...
    Ostatnio edytowane przez Myszkin ; 01-07-2013 o 22:22
    "Alfa Romeo ma wszystko, czego potrzebuje: rzesze rozmontowanych emocjonalnie fanów..."

"Od takiej marki jak Alfa Romeo oczekujemy wysmakowanych detali, które zamieniają zwykłą czynność prowadzenia samochodu w celebrację kontroli nad maszyną"