ale chyba ją używa nie?![]()
ale chyba ją używa nie?![]()
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
dobra to co pierwszy wekend po wszystkich swietych? tylko moze wczesniej niz 17 bo pod wieczor bylo juz zimno, chetnie poogladam inne alfy, puzniej skoczymy cos zjesc i na kawke, sluchajcie bo sobie w pracy wyciolem napisy z naklejni na ploteze do foli czcionka alfy romeo napis ALFA ROMEO KLUB, jak ktos chce to niech pisze jaki kolor naklejki i jaki dlugi i wysoki chce napis to przywioze. pozdro
Bardzo chętnie poznam innych Alfoholikow, ja co prawda mam z Aflą staż taki ile oranżada gwarancji
ale, po woli, po woli, do tego czasu powinienem już załatwić wszystkie sprawy z legalizacją mojej małej, bo jak na razie śmigam na tablicach temporary from Germany.
P.S. Musze zrobić rozrząd, podpowiedzcie gdzie w szczecinie i na ile powinienem się przygotować finansowo ?
[quote="jasiu486"]dobra to co pierwszy wekend po wszystkich swietych? tylko moze wczesniej niz 17 bo pod wieczor bylo juz zimno, chetnie poogladam inne alfy, puzniej skoczymy cos zjesc i na kawke, sluchajcie bo sobie w pracy wyciolem napisy z naklejni na ploteze do foli czcionka alfy romeo napis ALFA ROMEO KLUB, jak ktos chce to niech pisze jaki kolor naklejki i jaki dlugi i wysoki chce napis to przywioze. pozdro[/quot]
SPOT :?: :!: Jestem ZA...![]()
![]()
Ze starej sobie wstawiNapisał bobryt
![]()
![]()
![]()
ja rowniez jestem zaniestety ostatnio nie dotarlem bo hmm co tutaj duzo mowic
wrocielm o 9 rano do domu w stanie mocno wskazujacym wiec jak wy sie zbieraliscie to ja przewracalem sie na drugi bok niestety.. a z jezdzeniem po takiej nocy to raczej tez ciezko
ale obiecuje ze nastepnym razem sie zamelduje
pozdrawiam alfopsycholi
![]()
jasiu486 a może naklejki z naszą stroną klubową co by odrazu była reklama :wink:
takie na tylną szybe...
Ogólnopolski Klub Alfa Romeo
www.alfaholicy.org
cos takiego może... a noi jakie koszta by były? bo ja jak narazie to będe spłukany po naprawie belli :?
jazzu jedz do Miozgi on sie zna i jest chyba co nieco tanszy niz serwis na Mieszka...
Pozdrawiam
niema problemu wytne tak jan na glownej stronie,
Ogólnopolski Klub Alfa Romeo
www.alfaholicy.org
to pogrubione czcionka alfa romeo
kto chce niech wybieze kolor to wytne za browara
za browara :twisted: to fajno...
sądze ze najfajniej by było jakby kazdy miał takie same kolory...
viały lub czerwony te najbardziej widac
a moze srebrne?