Gdzie w płocku kupię folię do przyciemniania szyb![]()
Gdzie w płocku kupię folię do przyciemniania szyb![]()
W norauto, ale to standard.
Może na dworcowej, w takiej małej "kwiaciarni " tam chłopacy przyciemniają szyby, chyba też mają w sprzedaży folię.
A orientuje się ktoś może, ile mniej więcej kosztuje przyciemnienie tylnej i 2 bocznych z tyłu?
U mnie w Płońsku znajomy przyciemnia. W zeszłym tygodniu przyciemniał Bravo nowe to mówił że skasował kolesia 500 zł. Tylko nie wiem czy folię miał swoją czy koleś przywiózł ze sobą.
powiem tak folia koszt 30zl w norauto a u szczepaniaków na wyszogrodzkiej 35zl, ja starałem się swoją bele okleić i uwierzcie mi nie jest to takie łatwe, Piotrek co do ceny to koleś ma ostro kosmiczną, no chyba że oklejał cały samochód, za foliowanie góra 300zl, folia za 30zl 75cm na 3 metry wystarcza na oklejenie tyłu w mojej 166 i dwóch bocznych, sam szukam kogoś kto by mi to zrobiłale nie za 500zl folia
kosmos
![]()
Piotreek, a mialbys mozliwosc zapytac znajomego ile kosztowaloby u niego przyciemnienie 3 tylnych szyb w 156 sedan? Bylbym wdzieczny
no i przy okazji zapytał byś się Pietras ile za alfa 166 tylna i dwie boczne tylne oklejenie, może grupowo by wziął taniej
![]()
No bo zaraz jak tylko ogarne ten nieszczesny silnik to biore sie za szyby i audio, koledzy tak przy okazji nie wiecie gdzie najtaniej w plocku i okolicach mozna zadobyc jakiegos dobrego pioneera?