masz na mysli ktorys z czujników bezpośrednio przy drzwiach? nie sądze, gdyz po zamknięciu drzwi swiatelka gasną. nie sprecyzowalem problemu - swiatelka zapalają sie ponownie, gdy zamykam auto z pilota. nie chodzilo mi o zwykle trzaśnięcie drzwiami.
masz na mysli ktorys z czujników bezpośrednio przy drzwiach? nie sądze, gdyz po zamknięciu drzwi swiatelka gasną. nie sprecyzowalem problemu - swiatelka zapalają sie ponownie, gdy zamykam auto z pilota. nie chodzilo mi o zwykle trzaśnięcie drzwiami.
to napisz od początku jak to dokładnie jest
samochód ma zamknięte drzwi ty zamykasz drzwi z pilota i zapala się światło ?
Może inaczej.Napisał Schirru
Sprawdź w momencie gdy światłą Ci się zapalą ponownie czy masz zamknięte wszystkie drzwi.
mamwszystko pozamykane na 100%. a mimo to swiatelka sie zapalają.
Kolego MARCIN166 to obwódka powinna świecić a odblaski w nie natomiast wszystkie czworo dźwi jest podświetlane od spodu na biało, fajnie to wygląda i pomaga w ciemnościach......:] Ta takie pytanie z mojej strony, czy pod czas otwierania samochodu pilotem zapalają się jakieś światła np. wnętrza lub pozycja itp. a w momencie dotarcia do samochodu i otwarcia dźwi gasną?
Czyli chyba jest tak jak pisał Kolega backalfa166.Napisał Schirru
Centralny zamek daje sygnał do natychmiastowego zgaszenia światła.
Czujnik otwarcia drzwi błędnie rozpoznaje otwarcie drzwi a później automat je wygasza.
Tak zapalaja sie oświetlenie wnętrza.Napisał b-ski
Oczywiście nie gaśnie po otwarciu drzwi. :mrgreen:
No to zonk, u mnie po otwarciu samochodu z pilota kaplica, ciemność widzę, żadnej reakcji tylko kierunki migają. Co może być przyczyną?
Rozumiem, że po otwarciu drzwi światło się zapala?.Napisał b-ski
A po zamknięciu z kluczyka odrazu gaśnie?
No tak jak dźwi otworze to się zapala ale mi chodzi o to czy po zdalnym otwarciu samochodu z pilota w kluczyku zapalają się jakieś światła. Podam przykład np. w mietku E class po naciśnięciu przycisku otwierania dźwi na pilocie zapalają się światła mijania przednie i tylnie natomiast po odnalezieniu i dotarciu do samochodu, gasną.
Na to, to ja już ci odpowiedziałem.Napisał b-ski
Ty nie odpowiedziałeś mi na drugie pytanie.