WITAM. MAM TAKIE PYTANIE CZY KUPOWAŁ KTOŚ CZĘŚCI Z ALEGRO Sklep "DCSauto" Z PŁOCKA. PROSIŁ BYM O OPINIE. MOŻE JAKIEŚ SUGSTIE I PODPOWIEDZI. BO CZEKA MNIE REMONT ZAWIESZENIA PRZÓD I TYŁ.
WITAM. MAM TAKIE PYTANIE CZY KUPOWAŁ KTOŚ CZĘŚCI Z ALEGRO Sklep "DCSauto" Z PŁOCKA. PROSIŁ BYM O OPINIE. MOŻE JAKIEŚ SUGSTIE I PODPOWIEDZI. BO CZEKA MNIE REMONT ZAWIESZENIA PRZÓD I TYŁ.
Ja brałem od nich w tamtym roku kompletny tył, wahacze dolne przód i sprężyny. Transakcja poza Allegroszem, kontakt emailowy i telefoniczny bezproblemowy, ceny najlepsze na allegro. Nie było nawet problemu z wymianą części (przysłali mi dwa prawe banany zamiast L + P), bo zrobili to kurierem na własny koszt wrzucając w paczkę od razu dodatkowo zamówione tuleje belki.
Ogólnie wiedzą co jest potrzebne i nie trzeba chłopakom tłumaczyć.
Ze względu na klauzulę sumienia mogę odmówić pomocy....
były Fiat 126p; Honda Accord Mk4 FL 2.0 B+G; Opel Vectra 1.8 CD B+G ; Fiat Punto II 1.2 8V B+G
jest Alfa 166 2.4 jtd '04...jak przystało na fana motoryzacji
Opel Astra J B14NEL - pożeracz korków
http://chomikuj.pl/danus77
A może brał ktoś te komplety naprawcze niby wzmocnione. Bo bardziej chodzi mi o jakość i jak się to sprawuje. Wachacze fast jak sie sprawują. Czy są godne założenia. Mówią że dają 2 lata gwaranci.
wahacze dolne przednie mozesz fasta kupic ale górne powinny byc trw jesli chcesz troche pojezdzic, warto tez rozejrzec sie za dobrymi łącznikami stabilizatora bo one tez szybko lecą. Tył tuleje do zwrotnicy lemfordera, z resztą niestety wyboru nie ma tylko dziadostwo tedguma czy jak to sie tam zwie..
w sprawie tyłu polecę firmę regum z pod poznańskiego Skórzewa. jak dotąd 80tyś i zero śladu zużycia
robią dla taxiarzy vw i audi, a mi polecił tą firmę Piotr Nagórski z ASO Fiat . Mają obcykane wysyłasz i po paru dniach masz zrobione , używają innych tulei - nie stosują tulei pływającej tylko tuleje z cinqecento i montują ją na takiej siateczce stalowej ze względu na różnicę średnicy.
jak dla mnie wahacze fasta w 166 sprawują się bardzo dobrze ,także górne http://allegro.pl/wahacz-wahacze-alf...253208548.html ,biorę je z tej hurtowni
Witam, a niewiecie czy te tuleje z dolnego wachacza sa wymienialne? bo mam do wymiany i niewiem teraz czy sa dostepne, tak samo dolne tylko bo niemoge znalesc,jak macie jakies namiary na czesci zawieszenia do alfy 166 przed liftem to dajcie linka albo namiary.pozdrawiam
z dolnego przedniego? Jasne że są wymienialne ,tylko czy opłaca się to robić skoro sworzeń nie jest wymienny
z przodu są tylko dwa wahacze więc nie wiem po co zdjęcia,w obu możesz wymieniać tuleje i tylko tuleje