Witam.
Rozbierałem dzisiaj tylne drzwi w mojej 147 i natknąłem się na ciekawą rzecz. Nie daje mi spokoju co to jest. Wtyczka, 2 przewody idące do uszczelki szyby. Jakieś czujniki? Ogrzewanie?
![]()
Czujnik przeciwzgnieceniowy zamontowany w uszczelce szyby. Po to by Twoja pociecha nie straciła palców w dzień dziecka.![]()
Podczas zamykania szyby uderz pięścią w uszczelkę. Przy prawidłowo działającej uszczelce, szyba powinna odwrócić swój ruch i schować się ponownie w drzwiach.
Witam Chciałbym się dowiedzieć więcej informacji na temat funkcji SVC w menu radia. W instrukcji napisano, że jest to system pozwalający na dostosowanie głośności do prędkości jazdy i napisane jest, że funkcja ma 2 tryby ON i OFF u mnie Funkcja SVC ma opcje OFF LOW i HIGH co to oznacza czy to jest ten system, który samoczynnie reguluje głośność czy nie i czemu mam 3 tryby a nie tylko ON i OFF.
Z góry dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam
Nie na tremat
włącz a się przekonaszim szybciej jedziesz tym głośniej gra radio wrzuć se 3 i przeciągnij silnik do wyższych obr i słuchaj radia powinno się zrobić głośniej żadna filozofia
off widome wyłaczone
low zapewne będzie słabiej zgłaśniało w stosunku do prędkości
high zapewne szybciej trochę logicznego myślenia nie boli
Pozdrawiam
Kolejna alfa kolejne problemy