W takim razie nie warto kupować tego auta? Cena to 2000 euro, rok 2003, 130tys. przebiegu, środek czerwona skóra. Ile taki samochód wg Was jest w ogóle wart ?
W takim razie nie warto kupować tego auta? Cena to 2000 euro, rok 2003, 130tys. przebiegu, środek czerwona skóra. Ile taki samochód wg Was jest w ogóle wart ?
jak masz czas i auto może postać, masz gdzie je trzymać na czas naprawy, to kup i sprawdź co go boli, i doprowadź do porządku
nie pytaj nas, czy warto, bo to jest pojęcie względne i wg mnie nie warto, bo nie mam kasy, żeby kupić auto, które postoi pół roku zanim uzbieram i znajdę inny, dobry silnik
jeśli masz inne auto do jazdy na co dzień i wspomniane pieniądze, to bierz i się ciesz, że odratujesz fajny samochód
8000 zł na nasze plus naprawy, może wyjść ponad 15000 zł
jak silnik stuka, to jak wyżej kolega pisał, może być już za późno dla niego, ale bez rozebrania i sprawdzenia się nie dowiesz
verdebiancorosso
to bierz i naprawiaj, skoro tak Ci się podoba
jak to naprawisz, to będziesz chodził dumny, że uratowałeś piękny samochód przed zezłomowaniem albo rozebraniem na tajle
moja 'stara Alfa' kosztowała niecałe 5000, a finalny koszt z kołami na zimę wyszedł po pierwszym roku użytkowania i napraw tego, co było do naprawienia niecałe 15000!
p.s.
finansujesz wyjazd, wezmę z pracy manometr, laptopa i śmigniem ją pooglądaćautokar nie powinien wyjsć drogo
mogę zorganizować czujnik ciśnienia i w razie dobrego ciśnienia oleju wrócisz swoją wymarzoną Gtv![]()
Ostatnio edytowane przez kudlaty_bytom ; 05-06-2013 o 19:12
verdebiancorosso
Kolego ochlon tak prawie wyglada kazda alfa skory itd ,szukaj zadbanego egzemplarza bo bedziesz narzekal ze alfa to zlom itd .Znajac te silniki pewnie nie ma cisnienia tak wiec czeka cie spory wydatek
Giulia Quadrifoglio 2.9 V6 Bi Turbo
166 3.0 V6 Q2-Jest 230KM 265NM B6+Eibach.Decat manifolds+Equal length pipes+ Ragazzon.
155 2.0 16v -Jest.CSC Marmitte,B4,Byla
164 3.0 V6 12v- Byla
155 1.7 TS- Byla
159 1.75 TBI Ti - 261KM 435Nm-Byla
Lancia Kappa 2.4 TDS-Byla
https://www.flickr.com/photos/188123998@N07/albums