nadal fotek brak... idzie wiosna...
nadal fotek brak... idzie wiosna...
Mariusz wiadomo już co z lotką do 166 o której pisałem Ci na PW?
Temat umarł?
No nie wiem , żeby zlewać dział 166 na najwiekszym forum AR w PL, będąc jednocześnie forumowiczem i producentem tych dokładek (mariuszautods) . Brak real foto nawet na ich stronie tylko kopie ori zenderów.
Chyba, że nakładki nie potrzebują reklamy z racji bardzo dobrej sprzedaży/wstyd je pokazać*
*-niepotrzebne skreślić![]()
[C
pytanie poza konkursem, ma ktoś jakiś manual jak sprytnie poradzic sobie z przyklejeniem przodu i tyłu?
a co w tym trudnego? Oczyść dokładnie klejone powierzchnie, odtłuść benzyną ekstrakcyjną, dobrze przymierz. Jak chcesz dla pewności możesz od spodu złapac dokładkę kilkoma wkrętami o ile ich nie będzie widac. Oczywiście przed tym na całą dokładkę nałóż klej do szyb w miejscu łączenia. Tylko uważaj, żeby go nie wycisło na zewnątrz bo będzie duży problem jak sie coś upaćka, żeby to doczyścić. Wkręty są o tyle dobre, że nie bedziesz musiał trzymac dokładki zanim klej jako tako złapie.
Witam drodzy parafianie!
Jako iz pakiet Zender to święty gralli marzenie wielu swiadomych posiadaczy 166, w ramach ogłoszeń duszpasterskich pragne poinformowac, że pierwszy zestawik z AUTO DS został zamówiony przez kolegę krispl. I właśnie do niego jedzie. JAk juz dojedzie kris obiecał, że go nam pokaże w swoim wątku w dziale NB (link ponizej)
http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...krispl-20.html
Polecam śledzić wątek, bo kris obiecał, że wklei sporo fotek zestawu, co napewno wpłynie na promocje tego towaru na naszym forum i kto wie, może jeszcze ktoś spełni swoje marzenia. Sam jestem mega ciekawy jakości wykonania i samych szczegółów tego zestawu. Mam nadziej, że nie tylko ja
Szkoda, że mariusz z auto DS tematu nie promuje( no ale i tka mega szacun za to , że ruszył temat.
Ostatnio edytowane przez Masa625 ; 24-08-2013 o 09:20
[C
No poczekamy, zobaczymy... Jestem dobrej myśli, pewnie będzie wypas! Krisek ma auto w moim kolorze, moja bedzie wiec wygladac tak samo (poza kołami)Pewnie się zakocham i trzeba bedzie odkładać kasę
![]()
Z optymizmem radzę poczekać do czasu aż dotrze do mnie pakiet. Oczywiście mam nadzieję że nie zostanę zrobiony w boloMariusz nie promuje bo chyba jeszcze wypoczywa na urlopie. Jeśli wszystko pójdzie sprawnie to oczekuje kuriera śr-czw i wtedy wrzucę zdjęcia. Mam nadzieję że się nie zawiedziemy bo przyznam szczerze że żadnej realizacji AutoDS nie widziałem.
jakby ktos chcial to mam ori lotke na klape na sprzedaz