hej
jaki tłumik końcowy do 145 polecacie? byleby nie był mocno ryczący, bo silnika wtedy nie słychać...ale żeby nie był jak beczka w oryginale, ani żaden buczący tunning![]()
hej
jaki tłumik końcowy do 145 polecacie? byleby nie był mocno ryczący, bo silnika wtedy nie słychać...ale żeby nie był jak beczka w oryginale, ani żaden buczący tunning![]()
200 zł
panowie ja za 80 zł kupiłem ultera ale sam końcowy nic nie dał w mojej 146 ;( teraz wyciełem kata i zrobiłem przelot i jest piękne brzmienie ;p
Za 200 zł możesz kupić tylko polski POLMOSTRÓW z blachy aluminiowanej (ameliniowanej) (ja zapłaciłem 180zł). Ja założyłem go u siebie po zimie. Puki co jeździ. Nie jestem specjalnie przewrażliwiony na punkcie brzmienia samochodu ale wydaje mi się że jest zbliżone do oryginału. Zresztą V8 to to nie jest![]()
Jedz do jakiegokolwiek tłumikarza coś Ci dyskretnego wymodeluje. Zresztą to wydech masz zdrowy bo go wymieniałemA do tej wiszącej wydry można się jakoś przyzwyczaić. Na twoim miejscu za te 200zł to bym np.felgi odświeżył.
ps.
Jak się sprawuje auto?
Autko sprawuje się rewelacyjnie, juz zapomniałam, że jeździłam bokserką....