Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 27

Temat: Ilość miejsca w GT

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar SoulSucker
    Mieszka w
    Jaworzno/Gliwice
    Auto
    AR GT JTD '05

Domyślnie

Heh w alfie nie miałem ponad programowej ilości osób ale przypomniało mi się, jak przewiozłem młodą z koleżanką w bagażniku w Borze;D W prawdzie nie za długo, ale śmiechu było co nie miara;D

Hanys Romeo Avatar george11
    Mieszka w
    slask
    Auto
    GT, Lancia Ypsilon 1,3 JTD 03'było jest BMW 225xe, Ford Custom 2.0 2018.

Domyślnie

miejsca w GT jest wystarczajaca ilosc, wyjazd na zagraniczne wakacje, czy na imprezy rodzinne typu slub itd nawet w 3-4 osoby nie sa problemem, co prawda utrudniony jest dostep do tylnych siedzen ale cos za coś.

pzd.
    Ostatnio edytowane przez Majkel ; 10-06-2013 o 09:04

Użytkownik Maniak resoraków Avatar halim
    Mieszka w
    Katowice/Gorlice
    Auto
    Alfa Romeo GT Blackline III

Domyślnie

Co do miejsca to więcej niż się spodziewałem po sylwetce samochodu.
    Ostatnio rozwoziłem rodzinę po chrzcinach i nikt nie narzekał Jedynie po jednym głębszym z tyłu ciężej wychodzić ale co do miejsca to normalny kompakt.

Użytkownik Pirat drogowy
    Mieszka w
    Dębica
    Auto
    BMW E46 330i

Domyślnie

Porównajcie miejsce w gt do "prawdziwe przestronnego" auta jakim jest skoda Octavia 1, współczuję osobom ponad 180cm, z tyłu fotel przedni między nogami, głowa wali po suficie, z przodu albo odsunięty mocno fotel albo kolana uderzają w plastiki deski... Ale za to jaki bagażnik lol...

Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
    Ostatnio edytowane przez Majkel ; 10-06-2013 o 09:04

Użytkownik Pasjonat Avatar Nazar
    Mieszka w
    Bytom
    Auto
    Była 156 SW 2,4JTD by Cinsoft ---Jest 159 1,9JTDm 150KM Q-tronic'08 + Mito 1,6Jtdm Distinctive'08

Domyślnie

Cytat Napisał george11 Zobacz post
    miejsca w GT jest wystarczajaca ilosc, wyjazd na zagraniczne wakacje, czy na imprezy rodzinne typu slub itd nawet w 3-4 osoby nie sa problemem, co prawda utrudniony jest dostep do tylnych siedzen ale cos za coś.pzd.
    Mi wystarczyło jak zobaczyłem George'a jak pakuje wszystkie manele po spocie majówkowym na kopcu ( krzesła , stół ogrodowy ) Ja bym podpiał w jego przypadku GT pod kategorie VAN heheheh . Też choruje na GT mimo moich wczesniejszych obaw o ilość miejsca .

- - - Updated - - -

Cytat Napisał Ba._Ba. Zobacz post

Porównajcie miejsce w gt do "prawdziwe przestronnego" auta jakim jest skoda Octavia 1, współczuję osobom ponad 180cm, z tyłu fotel przedni między nogami, głowa wali po suficie, z przodu albo odsunięty mocno fotel albo kolana uderzają w plastiki deski... Ale za to jaki bagażnik lol...
    E no przeca Octavia 1 to podłoga z Golfa 4 więc o jakim miejscu tu godka? Ja mam problemy w tym wehikule tylną kanapę swoją osobą obsadzić . Jedno co zasługuje na pochwałe to gigantyczny wręcz kufer .

Użytkownik Ogier Avatar kompot
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    GT 1.9JTD Q2

Domyślnie

Cytat Napisał Ba._Ba. Zobacz post

Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
    A porównajmy Octavię do Lancii Themy - o kurczę, co ta Skoda ma tak mało miejsca na nogi? A bagażnik do Volvo V70 - a co on w Skodzie taki płytki? Ciasny szrot.
    A tak naprawde miejsca z przodu jest naprawdę sporo. Z tyłu na nogi w zależności od tego jak jest ustawiony fotel jest praktycznie identycznie jak w moim poprzednim Golfie IV. Miejsca nad głową jest jednak mniej z uwagi na linię dachu. Auto jest niskie i tego się nie przeskoczy. Z przodu osoby powyżej 190 cm powinny zrobić przymiarkę, żeby mieć pewnośc, że głowa nie dotyka sufitu. Z tyłu mogą siedzieć osoby do ok. 180 cm.

Użytkownik Embrion Avatar Calmore
    Mieszka w
    Września
    Auto
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD

Domyślnie

Bagażnik w tym samochodzie wypada jak najbardziej pozytywnie jak na coupe W 2 osoby komfort jazdy bajka, no chyba że ma się ponad 190, tak jak pisał kolega wyżej. Z tyłu 2 osoby usiądą bez większego problemu, jedyne co, to trzeba delikatnie fotel posunąć do przodu jak ktoś z tylu ma długie nogi

Użytkownik Embrion Avatar dusssiek
    Mieszka w
    Przeworsk
    Auto
    Alfa Romeo GT 1.9 Jtd

Domyślnie

Często wożę ludzi na tylnej kanapie i nie narzekają na brak miejsca. Jedynie ci wyżsi mają trochę problem, gdyż uderzają głową o sufit (szczególnie siedząc na środku). Jeżeli chodzi o bagażnik to nie ma się do czego przyczepić

Użytkownik Ogier Avatar Matka
    Mieszka w
    Żuławy
    Auto
    Lancia Delta Momo 1,9 D 190 KM

Domyślnie

przed zakupem porównywałem GT z Laguną Coupe i 407 Coupe - bella ma bezapelacyjnie najwięcej miejsca na tylnych kanapach; o ile się nie mylę, to jedyne coupe rejestrowane na 5 osób
    była Alfa GT Q2 1,9 JTD 170 KM
    nigdy nie miałem niemieckiego samochodu - i nie żałuję...

Użytkownik Romeo Avatar Iwan87
    Auto
    GT 1.9 JTD 150 KM Distinctive

Domyślnie

no nie gadaj, że GT ma więcej miejsca z tyłu niż Laguna i 407 coupe ? Przecież zarówno Peżot jak i Reno są autami optycznie wyraźnie dłuższymi/większymi. Danych telemetrycznych nie sprawdzałem.