Tez rozmyslam w co ubrac moje GT.
Tez rozmyslam w co ubrac moje GT.
Jeśli chodzi o części to ja mogę polecić jeszcze sklep " TANIX " na 28 Lutego ceny naprawdę bardzo fajne nie wiem czy nie lepsze niż w auto-belja tam pobieram części i sobie chwalę wiec mogę polecić
Witam! Nie było mnie kilka dni i proszę ile mam odpowiedzi na moje zapytanieBędę musiał bliżej przyjrzeć sie tej marce, o trw słyszałem ale o vema nie
A co z hamulcami?;> na przednia oś ?
Hamulce jak hamulce , ja tam za TRW nie przepadam wszysycy sobie chwalą tą marke , a ja jednak pozostane przy tym , że jest troche przereklamowana i w stosunku do wszystkich zamienników najdroższa... W ostatnim samochodzie mialem zestaw brembo i tragedii nie było , chociaz ludzie mowia ze brembo się zje ... Może hamulce Boscha i tarcze nie będą takim złym zestawem a cenowo na pewno w miare rozsądku . Chociaż na pewno znajdą się lepsze rozwiązania ...
Tarcze Mikoda http://www.mikoda.pl/mikoda/
Właśnie Mikoda również są dobre ...
Dzięki wielkie koledzy ! Ułatwiliście mi trochę sprawemam nadzieje ze bedzie mi latwiej na cos się zdecydowac
![]()
WItam wszystkich! Czy orientujecie sie kto w Szczecinku podłaczy mi moja 156 pod komputer?;>
Ostatnio edytowane przez marcin7561 ; 24-06-2013 o 19:19