Szybkie pytanko...Potrzebuje nr.katalogowe z E-per.
Tarcz hamulcowych do AR159.2.4.JTDm,przod i tyl-oryginaly.330mm,292mm.
Szybkie pytanko...Potrzebuje nr.katalogowe z E-per.
Tarcz hamulcowych do AR159.2.4.JTDm,przod i tyl-oryginaly.330mm,292mm.
WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów
Dzieki.Ale co jest dziwne to mi wyszly inne numeryZnalazlem sobie 2 E-pery.Jeden polski,drugi ukrainski...
eper.italauto.com.ua:7080/navi?FORCED=TRUE
rzekomo aktualne dane do konca produkcji.I tam mi wychodzi
Przod-51767354
Tyl-51767380,71773407
Drugi Eper...
eper.fiatforum.com/eper/navi?GUI_LANG=3&LANGUAGE=3&COUNTRY=012&WINDOW_ID=1 &KEY=HOME&EPER_CAT=SP&MAKE=R&SBMK=R
Ale tu stan na 2005 rok.
I powstal chaos...jak to z wloska dokumentacja
W sumie ja też podłączył bym się do tematu jakie klocki i tarcze i ich numery, bo jestem przed wymianą dla AR 159 Sportwagon JTDm, 150 km - czerwiec 2008. A tak przeglądam teraz klocki o co chodzi z systemem hamulcowym w AR bo tak dokładnie nie rozumiem o co chodzi a wyskakuje mi kilka systemów na sklepie IC.
Z tego co pamietam Alfa posiada z tylu dwa systemy hamulcowe TRW i Lucas i dlatego sa te roznice.
- - - Updated - - -
A i tak lepiej byloby wrzucic...Front Brake Kit 340mm 10 Pot Enlarged Preview" id="MainEnlargeImage" style="max-width: 650px;">
W promocji-2.901,53 Euro komplecik
Badz poleciec tak jak ktos tam zrobil z GTV i wrzucil przednie heble od Porsche Panamera.
- - - Updated - - -
Komplecik by sie znalazl...![]()
![]()
- - - Updated - - -
![]()
- - - Updated - - -
1450euro
Dużo taniej jest wrzucić np. zestaw nawiercanych Zimmermanów i do tego klocki EBC na przykład. Hamowanie odczuwalnie się poprawia a cena jest praktycznie taka sama, jak nowego fabrycznego zestawu tarcz i klocków z ASO.
Tylko jak poznać który to jest który system ? Jest jakaś możliwość sprawdzenia przez Eper z 2012 roku ?
Takie sprawy ustala się po numerze VIN. Podaj VIN a otrzymasz dane.