Zastanawiam sie nad zalozeniem elektryki szyb tylnich u siebie w AR, ale... no wlasnie - wiem, ze w Ti elektryczne tylnie szyby byly - a gdzie bylo ich sterowanie oryginalnie?
Za odpowiedzi z gory dziekuje!
Zastanawiam sie nad zalozeniem elektryki szyb tylnich u siebie w AR, ale... no wlasnie - wiem, ze w Ti elektryczne tylnie szyby byly - a gdzie bylo ich sterowanie oryginalnie?
Za odpowiedzi z gory dziekuje!
sterowanie jest na konsolce między fotelami przednimi, wrócę do domu to wrzucę fotkę
159 tbi Ti
Giulietta 1.4 MA TCT
Były Alfa 146 ti, 156 2,4 jtdm 20V
Bylbym zobowiazany!Napisał Zet
I gdybym mogl prosic o foto drzwi tylnich - gdzie tam jest sterownik, czy wyglada tak jak przedni etc.
Z gory dziekuje!![]()
niestety na tylnich drzwiach nie ma sterownika! jedyne sterowanie jest własnie w tej konsolce miedzy fotelami
Jest dokładnie tak jak kolega napisał, poniżej zdjęcie.Napisał poduch
![]()
159 tbi Ti
Giulietta 1.4 MA TCT
...doskonale, dziekuje!Napisał Zet
No to na wiosne jak bede wygluszal drzwi to chyba od razu za machem zaloze elektyke szyb tylnich 8))) ...i jeszcze jedno pytanie: czy tylko silowniki trzeba bedzie zatem zalozyc, czy prowadnice szyb sa jakies inne?
A jeszcze jedno: ten mebelek pomiedzy fotelami na ktorym jest sterownik szyb rozni sie czyms od zwyklego? Widze, ze jest kratka wentylacyjna... a u mnie nie - tylko maly schowek. Kratka jest bo jest czy w tym mebelku jest cos zmodyfikowane, zeby obieg powietrza byl?
Tak konkretnych odpowiedzi to Ci już nie udzielę, nigdy tego nie rozkładałem ale nie sądzę żeby fabryka stosowała dwa rodzaje prowadnic. A do kratki w "mebelku" pewnie leci jakaś rura z powietrzem, bo coś tam dmucha.
159 tbi Ti
Giulietta 1.4 MA TCT
Dziekuje Ci za podpowiedzi, za fotke - a do dzialan wojennych przejde juz zdaje sie na wiosne.