ja przy wymianie opon zauważyłem lekko wilgotny prawy amor (przebieg 28 tys.)![]()
ja przy wymianie opon zauważyłem lekko wilgotny prawy amor (przebieg 28 tys.)![]()
ja wczoraj zmieniałem łozysko(piaste) tył, roboty 15 min, cena 160 pln z przesyłka, przebieg 85 000, wiec chyba tragedi nie ma
z tymi amorami to chyba była wada fabryczna poprawiona w 2010 roku
Koledzy co myślicie o tej sztuce?
http://allegro.pl/alfa-romeo-mito-1-...319137343.html
Gadałem z właścicielem, wydaje się być konkretną osobą. Tylko powiedzcie mi pchać się w Mito z takim silnikiem z przebiegiem 150 000km? Wiele można od niego jeszcze oczekiwać? Sporo rzeczy zostało wymienione typu amory, łożyska itp więc bolączki fabryczne powinien mieć wyeliminowane. Tylko czy taki silnik i podzespoły po takim przebiegu posłużą jeszcze dłuższy czas?
Kolejna ciekawa sztuka się pokazała
Co myślicie? Akurat zestawienie - silnik,kolorystyka, wyposażenie dokładnie to czego potrzebuje
http://otomoto.pl/alfa-romeo-mito-C29581000.html
kolorek naprawde super,bo taki jak mojejtylko u mnie się nazywa biancospino,a co do reszty to trzeba zobaczć na żywo,no i odbyć jazdę próbną .
Trochę mi się nie widzi ten silnik wymyty:/ Przy takiej ilości elektroniki nic dobrego z tego nie wyniknie:/ Oglądałem Mito w Krk z przebiegiem 33tys km i silnik naturalnie okurzony więc bez obaw, tutaj niestety dziwne, że taki wypucowany - chyba, że jakies wycieki i właściciel wymył żeby ukryć możliwe "przecieki":/
Nie porywam się póki co na pierwszy okaz modelu Mito z jakim miałem raz w życiu styczność. Szukam analizując różne oferty chyba mogę nie? Sztuka w Krk warta zainteresowania niestety troche cena wysoka za ten rocznik, poza tym preferuję kolor biały, a raczej moja żona dla której Mito ma służyć.
pewnie że możesz, ale nie pisz proszę że cena za wysoka, skoro do porównania dajesz auto o 2000 zł droższe, jednocześnie mające 2x większy przebieg i gorsze wyposażenie (brak ksenonów).
Zobacz na mobile.de (w Polsce jak sam zauważyłeś jest mały wybór) - tam 8 na 10 takich samochodów (155KM z 2008r) jest droższa niż 35000, większość wręcz w okolicach 40![]()