Było super będę wpadał częściej ;-) dzięki K.O. I gord za miłe towarzystwo :-D
I koledze z niebieskiej 146 i czerwonej 147 ale nie mam pojęcia pod jakimi nickami się chowacie ;-p![]()
Było super będę wpadał częściej ;-) dzięki K.O. I gord za miłe towarzystwo :-D
I koledze z niebieskiej 146 i czerwonej 147 ale nie mam pojęcia pod jakimi nickami się chowacie ;-p![]()
a mówiłem, że wartomnie akurat wczoraj nie było bo jestem na wakacjach, ale za tydzień obecność obowiązkowa
https://www.facebook.com/mateusz.maruniak/photos_albums tutaj macie kilka galerii zdjęc z klasyków![]()
Tak więc kilka obiecanych zdjęć. Zrobiłem ich jednak mniej, niż mi się wydawało, więc nie będzie to superobszerna fotorelacja
Na początku zjechaliśmy się na parkingu przeznaczonym dla 'klasyków nocą'.
Później przyszedł miły pan i kazał nam się wynosić. No to się przenieśliśmy na parking obok.
Pomyślałem sobie: "wariat, przecież parking jest całkiem spory, na pewno nie przyjedzie aż tyle staroci, żebyśmy musieli się przenosić. Ale jednak miał rację.
Chyba największą atrakcją wieczoru okazał się... uwaga uwaga... TRAKTOR. Stała i podziwiała tego rodzynka gromadka ludzi, po czym gdy jego kierownik postanowił sobie odjechać, podczas procedury odpalania (tak, to była cała procedura trwająca 10, czy 15 minut) zebrało się jeszcze jakieś 3 razy tyle osób. Był niezły show!
Samochodów było naprawdę dużo, ale tylko parę zdążyło załapać się na zdjęcie.
Podsumowując - poza człowiekiem zajmującym się 'selekcją' wpuszczanych na parking aut, który bez pytania wpuścił BETĘ e34, a miał wiele problemów z wpuszczeniem np. ładnej Lancii Dedry - impreza naprawdę świetna. Polecam każdemu, kto choć trochę lubi samochody.
miło i przyjemnie było
szkoda, że tak mało alf się zjawilo
zobacze w następny czwartek - może uda mi się wyrwać na chwilke
- - - Updated - - -
ewentualnie - jak temat sobotni aktualny - to możemy się może spotkać na tym parkingu przy cytadeli o którym wspominał K.O
147 powodów do zadowolenia
Właśnie chciałem pytać, czy ktoś się zjawi i proponować ponownie to miejsce, bo chociaż trochę bliżej będę miał pod cytadelę z domu![]()
no ja na cytadele to się moge na luzie puścić z szelągowskieji słowiańskiej
to co sobota 15sta pod cytadela ?