a widziszto ja byłam od 19-20 i od 23
są rzeczy ważne i ważniejsze jak np. koncert (czesława) Miuosha
![]()
a widziszto ja byłam od 19-20 i od 23
są rzeczy ważne i ważniejsze jak np. koncert (czesława) Miuosha
![]()
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
dziękuje że zaczekaliściejak podjeżdżałem to widziałem Mrutysia a zaczekał na mnie Tomek, Hans, moja żona i dojechała Ania. Izany Ciebie już nie było a byłem przed 22:40
chyba Daniel na Ciebie zaczekała nie Tomek
ja bynajmniej żadnego Tomka tam nie widziałam
![]()
oj tam Daniel a jak się nazywa?
na pewno nie Maciek![]()
Ja wyjeżdżałem z Mrutyną razem to żeś słabo patrzył
Od rana bakam w pracy to i tak długo posiedziałem![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Witam Miłosników
Jestem tutaj nowy i chciałbym wpasc kiedys na te spotkania czwartkowe Swoja AR Powiedzcie mi co tydzien ok ktorej godzinie sie tam spotykacie i zawsze na parkingu go sportu?
Dokładne info będzie podane w parę godzin przed spotem, bo nie wiadomo jakie warunki atmosferyczne będą Nas czekać w dany czwartek![]()
Spotkania są co tydzień na parkingu pod Go Sportem a jak aura nie pozwala to na podziemnym (zielonym? nie wiem, bo pod ziemią byłem tylko przejazdem)
ED.
A tak poza tym to postaram się w końcu przyjechać swoją bellą na spota w przyszłym tygodniu![]()
Oki rozumiem a to na tym zielonym podziemnym to tam tez na 3 stawach tak? i tak miedzy 19 a 22 sie zazwyczaj spotykacie