A tą GTA ktoś poznaje ??
http://otomoto.pl/alfa-romeo-156-gta...C29371556.html
Bo myśle w sumie o GT ale za takie pieniążki to grzech nie przygarnąć GTA![]()
Witam
Mam szybka prosbe:
w poniedzialek jade zobaczyc to autko.. ma ktos dla mnie jakies uwagi albo spostrzezenia, ktore warto zebym zweryfikowal... albo ktos moze zna tego handlarza...?
Bardzo prosze o pomoc.. nawet niekoniecznie musza byc ogledziny.. moze po fotkach ktos cos znajdziej ciekawego..
Z gory wielkie dzieki:
http://allegro.pl/alfa-gt-navi-karme...307494953.html
Dodam tylko ze bede jechal ponad 300km takze jezeli macie jakies uwagi albo pomocne wskazowki bardzo prosze o komentarz... dodatkowo jaki warstat mozecie polecic na sprawdzenie i na czym sie skupic..? Widzialem na forum dwie opcje:
A.S.O. NAGÓRSCY lub Maruniak.. co myslicie ktory lepszy i z jakim wydatkiem treba sie liczyc?
jeszcze raz dzieki wielkie
Ostatnio edytowane przez fly_online ; 16-06-2013 o 10:29
Jeśli jeszcze nie jest za późno, to ja od siebie mogę polecić Panów Maruniak. Byłem u nich ze swoją i przetrzepali całkiem dokładnie. Oczywiście była podłączana po komputer itd. Zapisali mi też na karteczce co jest do zrobienia i ile to będzie mniej więcej kosztować, więc może to Ci pomoże w negocjacjach późniejszychPowodzenia!
A pomysleć by szło ,że ASO to najlepsze wyjscie . A prawda jest taka ,że może być stodoła - ważne ,że własciciel stodoły pasjonat z praktyką . To tak jak u nas na śląsku . Jest kilku czarodziei co po garażach modzą i zawstydziliby wszystkie Aso razem wzięte . Jak to sie mawia - Ważne ,że się robi bo się chce a nie musi .
Ja też tylko odstawiam do Maruniaka i nawet pół złego słowa nie wymyślę. Solidna i niezbyt droga robota. I co ważne nie biorą za roboczogodziny tylko za wykonaną pracę. Nawet opony jeździłem tam zmieniać. Na początku roku wymieniali mi pompę sprzęgła bo niestety zakończyła swój żywot. Po wsadzeniu nowej coś na samym końcu wciskania sprzęgła coś przeskakiwało i tak jakby strzelało. Stwierdzili, że to będzie działać ale to nie jest ok, więc umówiłem się na tydzień później i wymienili mi na inną. Dopłaciłem tylko tyle co różnica ceny między pompami, bo kolejna była troszkę droższa. Fakt, że czasami trzeba poczekać, bo obłożenie mają masakryczne ale warto![]()