Koledzy ja tu nie mam zamiaru spierac się co jest lepsze.Obecną Alfe mam już ósmy rok więc coś o niej wiem.Rok w rok jeżdże nią do Francji,tam po terenie górzystym i nigdy nie miałem problemów z przegrzanymi hamulcami.
Koledzy ja tu nie mam zamiaru spierac się co jest lepsze.Obecną Alfe mam już ósmy rok więc coś o niej wiem.Rok w rok jeżdże nią do Francji,tam po terenie górzystym i nigdy nie miałem problemów z przegrzanymi hamulcami.
Tydzień temu do swojej AR 166 na przód założyłem bozarto gt + klocki TRW. Oczywiście na dzień dzisiejszy wszystko jest na dotarciu, ale ostre hamowanie już zaliczyłem (ciupas jeden chciał wymusić pierwszeństwo) i jakie było moje zdziwienie w poprawie hamowania w stosunku do serii a jeszcze większe pasażera z karpiem na przedniej szybie. Tak jak czyta ten temat dziwi mnie tylko jedna rzecz. Jeżeli bozarto to mikoda, to dlaczego w mikodzie nie mogłem dostać tarcz pod swoją bestie a w bozarto były?
![]()
Ogólnie mikoda nie ma w ofercie tarcz do AR 166. Specjalnie przed zakupem przeglądałem stronę mikody i tu wał. Dziwne. bo mają do świeżych modeli i do bardzo starych a do mojej niet![]()
Przejrzałem wszystkie tematy o Mikodzie, każdy chwali MIKODE GT, ale ja chcę zwykłe tarcze pełne i klocki TRW. Jeździ ktoś na zwykłych Mikodach? Brać zwykła Mikodę czy zwykłe TRW tarcze?.
Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.
Trw.
Alfa Romeo 166 V6 3.2 Ti
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm 20V
Alfa Romeo 156 SW 2.4 JTDm 20V 228KM 460Nm - wspomnienie