Jeśli przeszkadza wam świecąca kontrolka wyjmijcie zarówkę poduszki/ek z zegarów. Zawsze jakieś czasowe rozwiązanie. Tylko nie wiem czy wtedy poduszki zadziałają w razie...odpukać.
Jeśli przeszkadza wam świecąca kontrolka wyjmijcie zarówkę poduszki/ek z zegarów. Zawsze jakieś czasowe rozwiązanie. Tylko nie wiem czy wtedy poduszki zadziałają w razie...odpukać.
Ja tez tak zrobiłem przypadkowo kasowanie kosztowało mnie 30 zł.
Alfa i jej ochroniarz
Tam są żarówki? Eee, chyba nie...Napisał simeone
Jak twierdzi witek_007 niestety poduszki w tej sytuacji są bezużyteczne...Napisał witek_007
http://alfaholicy.org/index.php?opti...d=18&Itemid=51
Ech, gdybym to wczesniej przeczytał.... :|
Cześć,
Mam podobny problem z tym że błąd miałem już kasowany około 3 razy, i ciągle bez skutecznie (został usuwany na około 10 kilometrów, a potem ponownie sie pojawiał) - w prawdzie nie w ASO a w zaprzyjaźnionym zakładzie, ale przynajmniej za darmo. Osoba która kasowała błąd twierdzi że problem może być z centralką sterującą układem poduszek powietrznych.
Jestem zmieszany również i nie wiem co w tej sprawie zrobić. Prawdopodobnie będzie trzeba się udac do ASO i żeby oni to naprawili, ale boje się że po prostu będą chcieli usunąć błąd poduszki i po kolejnych 10 km znowu się problem pojawi.
Ktoś ma jakieś pomysły ?
a poduszi wtedy na pewno sa nieaktywne? ja jak podlaczam drugi licznik to kontrolka sie nie swieci, a na tym moim pierwsyzm swieci wiec to jest chyba zapisane w liczniku?