ech ja tam za chwilę do roboty jadę, ale róbcie spotachyba że wolelibyście jutro wieczorkiem
bo mam wolne popołudniu (chyba, że warunki atmosferyczne znowu sprawią, że trzeba będzie walczyć do 2 w nocy z wodą)
ech ja tam za chwilę do roboty jadę, ale róbcie spotachyba że wolelibyście jutro wieczorkiem
bo mam wolne popołudniu (chyba, że warunki atmosferyczne znowu sprawią, że trzeba będzie walczyć do 2 w nocy z wodą)
Ja dziś mam szybki spot z podpinaniem kompa naszej nowej koleżanki więc jak ktoś się pisze to dzisiaj o 18.00 na górnym parkingu Galeri Rondo
![]()
Ostatnio edytowane przez bumarc ; 22-06-2013 o 15:20
18 godz gorny parking galeri rondo ja bede![]()
Jak sie wyrobie to bedemam nadzieje ze nigdzie sie nie bedziecie poruszac bo nie mam auta na ta chwile
Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
Jak Was tylu bedzie, to teraz będzie problem do kogo po te kabelki uderzać![]()
Błędy prawie wszystkie wykasowane , maski w górę i rozkręcanie alficzek czyli standard na spotach alfaholikówJuż ogarnołem co i jak z tym komunikatem "service" , zamówię odpowiedni kabelek i na następnym spocie wam to wykasuję
Dzięki za spota i do zobaczenia wkrótce
ps. naszej pani Prezes należy się nagana za szwędanie się po Bochnii i za nieobecność na spocie![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez bumarc ; 22-06-2013 o 20:17
Marcin ale przeciez mowilem ze z aneta to zabieg celowy![]()
Tutaj jest na alledrogo ta podkładka pod rejestrację http://allegro.pl/alfa-romeo-147-tab...335302576.html![]()
My równiez dziękujemy za spotkanie, fajnie było poogladac "dłubaninę"
Nawet nie wiedziałam, ze 2 godziny trwały oględzinyszybko zleciało. Co do kabelka to byłoby super gdybyś skombinował.
Następnym razem może i frekwencja dopisze większa, no i mamy już 2 147![]()
Sorry nie udalo mi sie wyrobic ; ( robilem za nianke.... ale chyba widzialem was na rynku potemtzn jechalo pare alf przez rynek
Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2