Witam Alfaholików!
Forum przeglądam od dłuższego czasu (z przerwami), ale dopiero teraz postanowiłem się zarejestrować.
Co mnie w końcu do tego skłoniło (oczywiście oprócz faktu jak bardzo lubię to forum)? Ano ta ślicznotka: http://otomoto.pl/alfa-romeo-155-sport-C29649729.html której zakup rozważam, a tym samym wstąpienie do zaszczytnego grona posiadaczy Alfy Romeo.
Co mogę o sobie więcej napisać? Fanem motoryzacji jestem od zawsze, nie tylko włoskiej. Do samochodów po prostu zawsze mnie ciągnęło.
Alfa Romeo zagościła w moi sercu gdzieś z 5 lat temu, jeszcze przed zdaniem prawka, gdy mocno rozmyślałem "a co by tu kupić" (pomijając fakt kompletnego braku funduszy w tym czasie, ale zawsze przyjemnie o takich rzeczach się myśli). Wtedy właśnie dużo szperałem w internecie, i ze strony na stronę czytając o Alfie 156 trafiłem tu, i bardzo mi się tu spodobało.Automatycznie zacząłem bardziej interesować się historią Alfy, i mnie mocno wciągnęło.
Do tej pory moim samochodem jest zabójcze suzuki (rodzinnie odziedziczony), i do momentu trafienia wcześniej wspomnianej ślicznotki nie planowałem szybkiej zmiany (fundusze...). Zobaczymy jak wszystko się potoczy, ale na forum planuje zostać dłuższą chwilę, bo naprawdę uległem jego urokowi.![]()