Mnie też przydała by się instrukcja do zdjęcia podsufitki
Mnie też przydała by się instrukcja do zdjęcia podsufitki
No niestety zabieram się za demontaż bez podpowiedzi :] szkoda czasu a pogoda ładna, ciepło to wszystko ładnie szybko wyschnie![]()
To Ty rób zdjęciaU mnie od rana leje
145 1,8 TS 144KM - nero - 1998
Giulietta Veloce 2,0JTDm 170KM - etna nero - 2012
"Jak wszyscy wiemy moderator zawsze punkt znajdzie, więc lepiej nie fikać. I tyle w temacie." - Wrażliwy Administrator.
Ja miałem na myśli abyś wstawił takie zdjęcia jak podałeś autorowi tematu a nie własnoręcznie robione. Wiadomo, że nikt specjalnie nie będzie się bawił w zdejmowanie podsufitki i całej reszty.
Ja już mam wszystko wyprane i tapicerka lśni jak nowa![]()
Jeśli ktoś chce abym zrobił poradnik jak zdjąć podsufitke i cała resztę proszę dać znać.
A moze ktos z Was wie gdzie moglbym kupic sruby ktore trzymaja zderzak z lewej i prawej strony (pod nadkolami) oraz ten dziwny sworzen z nakretka ktory dodatkowo trzyma zderzak z lewej i prawej stony zeby nie opadl?Ostatnio znalazlem uzywany zderzak w super stanie w kolorze autka,niestety demontujac stary wiekszosc srub sie zerwalo,nie bylo takze tych zaczepow-sworzni i niestety nowy zderzak teraz lekko opada.
Mam problem z odkreceniem zderzaka, a chce wymienić chłodnicę klimy. Te cholerne śruby na torxa nie chcą drgnąć, obraca się tylko w środku kształt i robi sie imbus okragły z tego? Jak to cholerstwo teraz mam odkręcić?
Nie mam jakiegos specjalnego narzedzia tylko klucz grzechotka i te torxy bo takie tam są. Szczerze , ujeba....i te śruby tam tak że nie ma szansy łapy włożyć i ruszyć tym. Ktoś to robił i ma jakiś patent bo juz mi pomysłów brak 3 podejscia i 2 śruby tylko w środku wyrobione,,,, tylko nie mówcie że kontówką trzeba obcinać...