Lokers życzę szybkiego powrotu do zdrowia Małeja co do koszulek to mialem zamawiać sobie taka no ale przez ta akcje z szybą jakos o tym zapomniałem i dopiero ok 10 bede o tym myślał
Lokers życzę szybkiego powrotu do zdrowia Małeja co do koszulek to mialem zamawiać sobie taka no ale przez ta akcje z szybą jakos o tym zapomniałem i dopiero ok 10 bede o tym myślał
HID świeci? chyba oślepia innych, sory ale ja za te hidy bym Ci dowód zabrał... a gdzie spryskiwacze , gdzie system samopoziomujący i gdzie homologacja lampy?
Wiadomo Hidy nielegalne ale........... jak zawsze wszyscy narzekają że AR166 ma słabe światła, ja sam ustawiłem je tak by mieć dobrą widoczność drogi a nie oślepiać innych, manewr polegał tylko na obróceniu przepalonego odbłyśnika w środku o 180 stopni
i nastała jasność, do hida samo poziomowanie i spryskiwacze??!! łooooooooo pierwsze słyszę by było potrzebne
, lampa homologacje ma tylko nie ma żarówka
![]()
lampa ma homologacje, ale chyba na żarówke jaka producent zalecił, a nie na twoj chinski zestaw? rozumiem w takim razie ze lampy masz od wersji GTA bo tylko tam byly montowane ksenony, ale dalej brak czyszczenia lamp i systemu samopoziomujacego... wstawiles tam chociaz 4300? czy jakies fioletowe swiatło? sorry ale bez wahania zabierałbym dowód takim autom... nie swieci? wymienic lampe na nowa badz zregenerować odblysniki wypolerowac lampe i musi swiecic, ale nie HIDy...
masz tu pierwszy lepszy artukul z google na temat zestwaow HID i ich legalności:
http://motoryzacja.interia.pl/wiadom...73#pst25600163
Mialem się nie wtrącać do tej pasjonujące wymiany zdań ale co do samopoziomowania to na polskich drogach i tak ono nie wyrabia więc praktycznie mogłoby go nie być dla przykładu nie raz mialem się z jakas insygnia lub bmw serii 3 lub 5 które niezle dawały po oczach a raczej wszystko miały oryginalne. A co do zabierania dowodów itp itd to trzeba najpierw je zabrać 75% golfow i passatow które mają wsadzone hidy w zwykle lampy a u lokersa jest soczewka fabryczna i tutaj xenon ma napewno większą rację bytu...
Dokładniesoczewka a zwykła lampa
to dwa różne światy
(Świecenia
) barwa 6000, lampy GTA to se sam zrobiłem
, były to zwykłe lampy, nie żadne ksenony itp
ksenony w AR166 nie tylko były montowane w wersjach GTA, jak już coś, ważne że spełniają swoje zadanie
, ważne by ustawić je tak by nie utrudniały innym ruchu a i spełniały swoje zadanie, wszystko z głową
Co do legalności czy też nielegalności to także trzeba by było zabronić tuningów mocowych silników, niż te co są wpisane w dowód![]()
są gusta i guścikimoże mi podpowiecie gdzie w płocku znajde jakiegoś magika który odkreci mi mimośrody w tylnym zawieszeniu... albo podajcie jakis sposob, w zakładzie energetycznym i budmacie sobie nie mogą z nimi poradzić a jest geometria do ustawienia...
No ja sobie geometrie w poprzedniej alfie ustawialem we fiacie w plocku, no ale fiata juz nie ma :/
Fiat robił u Skody przez płotjedź do Skody, ja też tam robiłem
A tak z ciekawości, Lichy duzo Cie skasowali za taka przyjemność?